PYLOS NEWS MESSINIA

Το ηχηρό μήνυμα των εκλογών κατά του Μνημονίου

Η κυβέρνηση δεν πήρε το μήνυμα των εκλογών”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι έχει κρυφή ατζέντα για μετά τις εκλογές, η οποία περιλαμβάνει νέα επώδυνα μέτρα.
«Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι η πολιτική του κ. Παπανδρέου, μας πάει κατευθείαν στα βράχια. Γι αυτό και ζήτησαν, με την ψήφο τους, αλλαγή πορείας. Το ίδιο θα κάνουν και την επόμενη Κυριακή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος
Στην πόλη της Καλαμάτας περιόδευσε το πρωί μαζί με το «γαλάζιο πούλμαν της νίκης» έτσι το χαρακτήρισε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιάννης Μανώλης, δίνοντας σύνθημα νίκης και εκφράζοντας την αισιοδοξία του για επικράτηση του Δημήτρη Δράκου στην αναμέτρηση της Πελοποννήσου, αλλά και του Βασίλη Κικίλια σε αυτήν της Αττικής. Ο κος Μανώλης είχε για αρκετή ώρα συνεργασία με τους συνδικαλιστές της Μεσσηνίας αλλά και το επιτελείο του κ. Δράκου.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου