PYLOS NEWS MESSINIA

Επίθεση κατά Τατούλη από τη Σπάρτη

Ευθεία επίθεση στον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη εξαπέλυσε χθες από τη Σπάρτη ο συνυποψήφιός του, νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος. Ο κ. Δράκος κατηγόρησε τον κ. Τατούλη ότι εκμεταλλεύεται χαριστικούς και συντεχνιακούς νόμους «για να παίρνει μια πλούσια βουλευτική σύνταξη και έναν πλούσιο μισθό διευθυντή του ΕΣΥ».
Κατά Τατούλη
Με την έναρξη της ομιλίας του, ο κ. Δράκος τόνισε πως, όποτε επισκέπτεται τη Σπάρτη, γεμίζει με αισθήματα περηφάνιας και ευθύνης, ενώ δήλωσε σίγουρος για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Επιτιθέμενος στην κυβερνητική πολιτική και στον ανθυποψήφιό του Πέτρο Τατούλη, τόνισε: «Η καθημερινότητά μας, το πορτοκάλι μας, η ελιά μας, το λάδι μας, είναι γι’ αυτούς, τους όψιμους αυτοδιοικητικούς, μονάχα στατιστικές και νούμερα. Την ώρα που για μας, για σας, είναι καθημερινός ιδρώτας κι αγωνία, στο χωράφι, στο λιοτρίβι, στο εργοτάξιο. Αλλά πώς να αντιληφθούν αυτές τις αγωνίες εκείνοι που με κυνική ευκολία κόβουν μισθούς και συντάξεις στον απλό πολίτη λέγοντάς του με θράσος: “μαζί τα φάγαμε”. Την ίδια ώρα που ο δήθεν ανεξάρτητος υποψήφιος, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ εμπαίζει τους πολίτες με τη συμπεριφορά του. Από τη μια, καταγγέλλει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και, από την άλλη, εκμεταλλεύεται χαριστικούς και συντεχνιακούς νόμους για να παίρνει μια πλούσια βουλευτική σύνταξη και έναν πλούσιο μισθό διευθυντή του ΕΣΥ. Είναι προκλητική αυτή η συμπεριφορά και ταυτόχρονα είναι εύκολο να στηρίζεις το Μνημόνιο, όταν προσωπικά δε σου κοστίζει τίποτα. Για όλη αυτή την υποκρισία, θα γνωρίσουν με την ψήφο σας συντριπτική ήττα στις 7 Νοεμβρίου, και εδώ στη Λακωνία και στην Πελοπόννησο».
Στόχοι
Στη συνέχεια επικαλέστηκε την πείρα και τη γνώση του, λέγοντας πως με «αλήθειες και πολλή δουλειά θα οδηγήσουμε τον τόπο σε αναπτυξιακή πορεία, θα μετατρέψουμε την οργή μας για την κυβερνητική πολιτική της ανεργίας, της φτώχειας, της οπισθοδρόμησης, σε ελπίδα».
«Δυνατή Πελοπόννησος», είπε σε άλλο σημείο, «σημαίνει οικονομική ανάπτυξη, έργα και υποδομές, επιχειρηματικότητα και κίνητρα, νέες θέσεις εργασίας, πραγματικές επενδύσεις με σχέδιο στη γεωργία, τον τουρισμό, σε κάθε τομέα της οικονομίας μας. Σημαίνει ποιότητα και καινοτομία». Ο κ. Δράκος αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμά του και σε όλους τους τομείς ανάπτυξης και κατέληξε: «Μια Δυνατή Πελοπόννησος που θα χτιστεί από μια διαλεχτή ομάδα, από ανθρώπους που είναι έτοιμοι να τρέξουν και να αποδώσουν. Από ανθρώπους που διακρίνονται για τις γνώσεις, για το αγωνιστικό τους πάθος για τα κοινωνικά και αυτοδιοικητικά ζητήματα. Που διακρίνονται για τη διεκδικητικότητα, την πείρα και την αποδοχή τους. Με το νέο χρόνο, μας περιμένει πολλή δουλειά. Γιατί η Δυνατή Πελοπόννησος, δε θέλει μόνο ιδέες και προτάσεις, θέλει ακούραστους εργάτες με τα μανίκια σηκωμένα και με καθαρή ματιά».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου