PYLOS NEWS MESSINIA

Σωτηρόπουλος τελικα για το Δήμο Τριφυλίας

Τον Γιατρό Δ. Σωτηρόπουλο αποφάσισε τελικά όπως όλα δείχνουν θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα στον μεγάλο Δήμο της Τριφυλίας, αφού έχει την στήριξη με κοινή σχεδόν απόφαση των εκεί στελεχών αλλά και του ετέρου υποψηφίου Θ. Πετρόπουλου. Η μάχη για τον Δήμο αναμένετε μεγάλη με μεγαλύτερη δυναμική από ότι φαίνετε τώρα το ΠΑΣΟΚ, λόγο της αμφιλεγόμενης καθόδου διασπαστικού ψηφοδελτίου απέναντι στον Κ. Κόλλια (αν γίνει) από την Ν.Δ με επικεφαλής τον Παν. Τσίγκανο.
Σε αποδοχή της πρότασης που είχε γίνει το μεσημέρι για να αναλάβει υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας προχώρησε πρίν λίγη ώρα ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος αποδεχόμενος την πρόταση στήριξης στο πρόσωπο του που κατέθεσαν οι Θανάσης Πετρόπουλος από την Κυπαρισσία, ο Δημήτρης Δριμής Δήμαρχος Αετού, ο Γιώργος Γαλάνης Πρώην Δήμαρχος Αυλώνος και ο Θεόδωρος Τσαλαμανδρής, Πρόεδρος Κοινότητος Τριπύλης.
Στην δήλωση αποδοχής του ο κος Σωτηρόπουλος αναφέρει:
Αποδέχτηκα σήμερα την τιμητική πρόταση που μου έγινε από την Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας να ηγηθώ ως υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του Νοεμβρίου και υπόσχομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για ένα Δήμο ενιαίο, δυνατό, αναπτυξιακό και δυναμικό, σύγχρονο και προοδευτικό.
Η Συμπαράταξη όλων των υγιών δυνάμεων του νέου Δήμου μας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, αποτελεί το θεμέλιο για την επιτυχία του Δήμου μας, την ευημερία και προκοπή των κατοίκων του ώστε να καταλάβει ο Δήμος μας περίοπτη θέση, όπως του αξίζει, στο νέο χάρτη της αυτοδιοίκησης.
Καλώ όλους, αδιακρίτως των πολιτικών ιδεολογιών καθενός, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο τους, να συστρατευτούν στη μεγάλη αυτή Συμπαράταξη της Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας, διότι τα μηνύματα της επιτυχίας και ανάπτυξης του νέου Δήμου μας, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύει η χώρα μας, είναι ελπιδοφόρα.

Ο Δήμος μας είναι υποχρεωμένος να πετύχει και θα πετύχει.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου