PYLOS NEWS MESSINIA

Παρέμβαση Κουσελά ζητά ο Στ. Αναστασόπουλος

Την παρέμβαση του υφυπουργού Οικονομικών Δημ. Κουσελά, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή χρηματοδοτική ροή των έργων που δημοπρατήθηκαν από το Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών με συνολικό προϋπολογισμό 2,55 εκατ. ευρώ, ζητά με έγγραφό του ο αντινομάρχης Προγραμματισμού και Υποδομών Στάθης Αναστασόπουλος.
Όπως αναφέρει ο κ. Αναστασόπουλος, τα έργα που δημοπρατήθηκαν, είναι: αποκατάσταση ζημιών – προστασία πρανών και βελτίωση βατότητας περιοχών μεσσηνιακού Ταΰγετου, με προϋπολογισμό 800.000 ευρώ, αντιπλημμυρικά έργα προστασίας εθνικής οδού Καλαμάτας – Τρίπολης από Τσακώνα έως Σπερχογεία, με προϋπολογισμό 1.150.000 ευρώ και διευθέτηση ομβρίων υδάτων και εγκάρσιων ρεμάτων στην 9η επαρχιακή οδό (τμήμα Βασιλίτσι – Κορώνη) με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ.
Η παρέμβαση του υφυπουργού ζητείται προκειμένου να μην προχωρήσουν οι ανάδοχοι των έργων σε διακοπή εργασιών. Επίσης, ζητείται να παρέμβει ώστε να καμφθεί το πρόβλημα της καθυστέρησης στη ροή χρηματοδότησης των δύο υλοποιημένων εργολαβιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που αφορούν στην κατασκευή των τριάντα μεταλλικών υδατοδεξαμενών σε διάφορα σημεία του νομού.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου