PYLOS NEWS MESSINIA

ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΕΡΑΣΕ 73ΧΡΟΝΗ... ΓΙΑ ΘΗΡΑΜΑ!

Τα πυρά ενός κυνηγού δέχτηκε μια 73χρονη γυναίκα στη Μεσσηνία ο οποίος δεν υπολόγισε καλά και πίστεψε ότι η γυναίκα ήταν θήραμα. Τα σκάγια βρήκαν τη γυναίκα στην ωμοπλάτη και το βραχίονα, με αποτέλεσμα αυτή να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας. Ο τραυματισμός αποδείχτηκε τελικά ελαφρύς αφού η γυναίκα πήρε αμέσως εξιτήριο.
ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΘΗΡΑΜΑ ΜΙΑ… ΓΡΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ!
Όσο μικροκαμωμένη κι αν είναι μια γυναίκα, δεν είναι εύκολο να περάσει για… θήραμα! Πόσω μάλλον όταν, αυτή την εποχή, το κυνήγι επιτρέπεται μόνο για πουλιά και λαγούς! Επομένως, ή δεν… έβλεπε καλά ο κυνηγός που πυροβόλησε μια γριούλα στην Μεσσηνία, ή πίστεψε ότι σημάδευε μεγαλύτερο –και απαγορευμένο- θήραμα!
Ήταν νωρίς το πρωί όταν η 73χρονη γυναίκα έκανε αγροτικές εργασίες μέσα στο κτήμα της, σε αγροτική περιοχή του δήμου Πύλου. Ξαφνικά, ακούστηκε ένας πυροβολισμός και η ηλικιωμένη σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτη, με τραύματα από σκάγια στην δεξιά ωμοπλάτη και τον αντίστοιχο βραχίονά της!
Ο άγνωστος κυνηγός, που άκουσε τις κραυγές πόνου, προφανώς κατάλαβε την γκάφα του και έσπευσε να εξαφανιστεί εγκαταλείποντας αβοήθητη την άτυχη γριούλα, που διακομίστηκε από συγγενείς της αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Πύλου διενεργούν προανάκριση και προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου