PYLOS NEWS MESSINIA

Νέος μνηστήρας για το Δήμο Πύλου- Πονοκέφαλος για το Δήμο Τριφυλίας

Αυξάνονται και πληθύνονται οι μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου λόγω και καθόδου πολιτικών παραγόντων. Βέβαια απο χές έχει εμφανιστεί στην Πυλο ο Αντώνης Σαμαράς οπότε παοκτά ενδιαφέρον.
Μετά τις έως τώρα εκδηλωθείσες προθέσεις για υποψηφιότητες στον Δήμο Πύλου Νέστορος ακόμα ένας « παίκτης » έπιασε θέση στην ουρά με πρόθεση να «παίξει » στην Περιφέρεια του Δήμου . Πρόκειται για τον συνταξιούχο βιοχημικό Θεόδωρο Γιαννόπουλο που προέρχεται από την Κεντροαριστερά και στο παρελθόν δραστηριοποιείτο στον Καποδιστριακό δήμο Παπαφλέσσα όπου είχε πολιτευτεί σαν υποψήφιος δήμαρχος.
Για τον Δήμο Τριφυλίας υπάρχει έντονος πονοκέφαλος αφού δεν αποκλείεται υποψήφιος να είναι ο κ. Ανδρινόπουλος απο τους Γαργαλιάνους. Και τούτο διότι υπάρχει διάχυτη εκτίμηση ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι απο τις περιοχές της Νότιας Τριφυλίας όπου έχουν εκδηλωθεί οι περισσότερες αντιδράσεις καθώς το ΠΑΣΟΚ είναι σίγουρο ότι θα προτιμήσει υποψήφιος απο τα Φιλιατρά οπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου