PYLOS NEWS MESSINIA

Επισκεψη Δρακου στην ΕΑΣ Μεσσηνιας

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου της ΕΑΣ κ. Κοζομπόλη, ο Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από τον Αντονιμάρχη κ. Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου. Το έναυσμα για την επίσκεψη αυτή αποτέλεσε ο τελευταίος θόρυβος σχετικά με την καπηλεία του ονόματος Καλαμάτα σε ελαϊκά προϊόντα, από οίκο του εξωτερικού.
Μετά από εμπεριστατωμένους ελέγχους ......... που πραγματοποίησαν οι Υπηρεσίες της ΝΑ Μεσσηνίας, αναδείχθηκε η μεγάλη απάτη. Η Μεσσηνία δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση αυτή και κανένας εμπορικός οίκος της Μεσσηνίας δεν έστειλε ποτέ προς αυτούς τους ανθρώπους κανένα Μεσσηνιακό προϊόν.
«Πρέπει, επιτέλους, να πάμε σε ιχνηλασιμότητα και πιστοποίηση προϊόντων έτσι ώστε αυτομάτως να ελέγχεται το σύστημα, ουδείς να μπορεί να εισχωρήσει, η ποιότητα του προϊόντος να είναι απολύτως εξασφαλισμένη και κανένας ουρανοκατέβατος να μη μπορεί να μπει μέσα σε αυτή την αλυσίδα διακίνησης», δήλωσε ο κ. Νομάρχης.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου