PYLOS NEWS MESSINIA

Η Επιτροπή αναζητεί λύση για τον μπαλοποιητή

Χθες, συζητήθηκε ο θεματικός κύκλος με αντικείμενο «Προσωρινή κράτηση- υπό όρων απόλυση (ιδίως οι τροποποιήσεις του ν. 3811/209)» με εισηγητές τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θράκης Στέφ. Παύλου, τον πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Παν. Μπρακουμάτσο, αλλά και τους δικηγόρους Αντ. Κατσά και Θεόδ. Μαντά. Την προεδρία του συγκεκριμένου κύκλου είχε ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων Χριστόφ. Αργυρόπουλος.
Σήμερα, οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 10.00 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθούν στη 1.00 μετά το μεσημέρι. Ο θεματικός κύκλος που θα συζητηθεί αφορά στα «περιουσιακά εγκλήματα: πρόσφατες μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες». Θα προεδρεύσει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και ομιλητές θα είναι ο λέκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών Αριστομ. Τζανετής, ο δικηγόρος ΔΝ Πολυχρ. Τσιρίδης, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θράκης Θεοχ. Δαλακούρας και ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ηλίας Αναγνωστόπουλος.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου