PYLOS NEWS MESSINIA

Εκλογές στην Πύλο για αρχηγό της ΟΝΝΕΔ

Στις κάλπες για την εκλογή του νέου τους προέδρου προσήλθαν την Κυριακή τα μέλη και οι φίλοι της ΟΝΝΕΔ. Για την ανάδειξη του νέου προέδρου της οργάνωσης κατάφεραν τελικάνα ψηφίσουν όλοι οι νέοι ηλικίας 18 έως 32 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στους εθνικούς εκλογικούς καταλόγους και οι νέοι 16 έως 18 ετών, που έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους της ΟΝΝΕΔ με αίτησή τους. Υποψήφιοι πρόεδροι ήταν οι Ανδρέας Παπαμιμίκος και Κωνσταντίνος Χατζής με τον πρώτο να εκλέγεται και τον δεύτερο να έχει σταθερό προβάδισμα στην Μεσσηνία. Ο τρίτος των υποψηφίων ο Βασίλης Αξιώτης, ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι αποσύρεται από την εκλογική διαδικασία. Για τις εκλογές στη Μεσσηνία λειτούργησαν συνολικά 3 εκλογικά κέντρα. Στην Καλαμάτα η ψηφοφορία έγινε σε αίθουσα της Νομαρχίας. Τα άλλα δυο εκλογικά κέντρα λειτούργησαν στα Δημαρχεία Κυπαρισσίας και Πύλου.
ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ
Επίσκεψη – προσκύνημα στη γενέτειρά τους θα πραγματοποιήσουν και φέτος, στις 30 Απριλίου και την 1η Μαΐου, Μεσσήνιοι καθηγητές πανεπιστημίων και άλλοι επιστήμονες. Στη διάρκεια της επίσκεψης θα πραγματοποιηθούν επιστημονικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου