PYLOS NEWS MESSINIA

100% πληρότητα σε Καλαμάτα, Τριφυλία

Πληρότητα από 80 έως και 100% έχουν τα ξενοδοχεία της Τριφυλίας τις μέρες αυτές. Οι κρατήσεις, μάλιστα, είναι για όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και αυτή που ακολουθεί μετά το Πάσχα! Πρόκειται για γεγονός εξόχως θετικό και ενθαρρυντικό εν όψει της θερινής περιόδου. Τίποτα, ωστόσο, δεν είναι τυχαίο, αφού χάρη στις προσπάθειες της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας η περιοχή έχει γίνει ευρύτερα γνωστή και οι τιμές είναι συγκρατημένες, ενώ και οι παρεχόμενες υπηρεσίες έχουν βελτιωθεί.
Όπως μας είπε η πρόεδρος της Ένωσης Γεωργία Χριστοδούλου: «Στα ξενοδοχεία που διαθέτουν και εστιατόριο, η πληρότητα τις μέρες του Πάσχα αγγίζει το 100%, ενώ στα υπόλοιπα ξεπερνά το 80% και μέχρι τέλους θα πλησιάσει και σε αυτά το 100%. Έχουμε συγκρατήσει τις τιμές και προσφέρουμε δελεαστικά πακέτα. Μεγάλη ανάσα που μας γεμίζει αισιοδοξία είναι η λειτουργία της ΠΟΤΑ στην περιοχή μας. Ήδη έχουμε υπογράψει συμβόλαια με μεγάλα ξένα πρακτορεία και θα γίνουν κρατήσεις. Στην Κυπαρισσία δε, με τη λειτουργία του Κολυμβητηρίου, αναπτύσσεται ο αθλητικός τουρισμός και έχουμε κρατήσεις για Μάιο και Ιούνιο, ενώ από τις προηγούμενες μέρες ήρθε ο πρώτος αθλητικός σύλλογος για προπονήσεις! Η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις με Ιστιοπλοϊκό Σύλλογο της Καλαμάτας για διοργάνωση αγώνα τον Ιούνιο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν δρομολογηθεί προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΕΟΤ, κάτι που θα γίνει τους επόμενους μήνες, αλλά και αυτό έχει τα θετικά του, αφού θα παραταθεί η τουριστική περίοδος και τους πρώτους μήνες του φθινόπωρου. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία! Η Ένωση προσπαθεί να εμφυσήσει στα μέλη μας να έχουν συγκρατημένες τιμές, “value for money” και δειλά δειλά ξεκινά το “all inclusive”, προσφορά δελεαστικών πακέτων με όλα στη διαμονή, φαγητό, ποτό».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου