PYLOS NEWS MESSINIA

Απεργία και ταμειακές για τους βενζινοπώλες

Ιδιαίτερα σοβαρά είναι τα προβλήματα λόγω της αύξησης του ΦΠΑ και στους βενζινοπώλες οι οποίοι και προγραμματίζουν απεργιακή κινητοποίηση στις 18 του μήνα. Για τον συντονισμό της δράσης τους συναντήθηκαν χθες και συζήτησαν στους χώρους του παλιού επιμελητηρίου Μεσσηνίας, θέτοντας επί τάπητος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Tην ίδια ώρα ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών η απόφαση για την έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης από τους πρατηριούχους υγρών καυσίμων και την ένταξή τους στη δεύτερη κατηγορία τήρησης βιβλίων του Κ.Β.Σ..
Πιο συγκεκριμένα: Από 1/4/2010 εντάσσεται στη δεύτερη κατηγορία τήρησης βιβλίων, ανεξαρτήτως ύψους εσόδων και με την επιφύλαξη των διατάξεων της παραγράφου 2 του άρθρου 4 του Κ.Β.Σ.:
α) Ο πρατηριούχος υγρών καυσίμων για την .......... εμπορία βενζίνης και πετρελαίου.
β) Ο επιτηδευματίας του μητρώου (ΔΙ.ΠΕ.ΘΕ.) πωλητής πετρελαίου θέρμανσης για την εμπορία πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) θέρμανσης.
Όποιος από τους παραπάνω επιτηδευματίες διατηρεί και κλάδο πώλησης άλλων αγαθών ή παροχής υπηρεσιών, ο κλάδος αυτός για την ένταξή του σε κατηγορία βιβλίων κρίνεται αυτοτελώς.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου