PYLOS NEWS MESSINIA

Εργα προστασίας για την περιοχή της Μεθώνης

Αμεσα πρέπει να γίνει έργο προστασίας στην παραλιακή περιοχή της Μεθώνης, από την εκβολή του χειμάρρου και ανατολικά μέχρι τα Κρητικά, όπου η διάβρωση της ακτής από τη θάλασσα έχει δημιουργήσει τραγική κατάσταση.
Την αναγκαιότητα αυτή τονίζει ο δήμαρχος Ηρακλής Μιχελής, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εχει καταστραφεί ο πεζόδρομος που υπήρχε. Ο δρόμος στη συνέχεια προς τα ανατολικά, όπου περνάει ο αγωγός ακαθάρτων, έχει υποστεί τεράστια διάβρωση. Είναι αδιάβατος και σε 2 - 3 σημεία φαίνεται ο αγωγός. Υπάρχει κίνδυνος να σπάσει ο αγωγός και να έχουμε περιβαλλοντική καταστροφή. Εκεί που είχαν πέσει ογκόλιθοι, ο δρόμος έχει προστατευτεί, στο υπόλοιπο κομμάτι η ζημιά είναι μεγάλη». Ο κ. Μιχελής σημειώνει ότι «χρειάζεται άμεση παρέμβαση για να προστατεύσουμε τον αγωγό. Αν περιμένουμε την υλοποίηση της μελέτης Φράγκου, θα χάσουμε το δρόμο εντελώς..."
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου