PYLOS NEWS MESSINIA

Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης και άλλων Φυσικών Καταστροφών με έδρα το Χανδρινού Πυλίας

 


Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και ο ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Α.Ε.Σ., αποφάσισαν από κοινού να δημιουργήσουν μια Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης και άλλων Φυσικών Καταστροφών με έδρα το Χανδρινού Μεσσηνίας.

Η σκέψη αυτή ωρίμασε μέσα σε αυτούς τους δυο συλλόγους συμμετέχοντας τα προηγούμενα χρόνια σε διάφορες πυρκαγιές που προέκυψαν στο χωρίο μας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος.
Για την σωστή οργάνωση και λειτουργίας της ομάδας αυτής οι δυο σύλλογοι θα πραγματοποιήσουν αυτή την Παρασκευή 26 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ. στο κτίριο του Συνεταιρισμού στο Χανδρινού, παρουσίαση όλων των παραμέτρων για την δημιουργία αυτής Ομάδας, με κεντρικό ομιλητή τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΛΛΙΑ Πυροσβέστη Ε.Α. .
Η διάρκεια της παρουσίασης θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες, και με το πέρας αυτής θα δηλώσουν το ενδιαφέρον τους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στην ομάδα αυτή, έτσι ώστε άμεσα το επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική άσκηση.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου