PYLOS NEWS MESSINIA

Επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου σε Μεσσήνη και Πύλο

Επίσημη επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, θα πραγματοποιήσει κατά το ερχόμενο διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου 2018, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 π.μ., ο Μακαριώτατος θα αφιχθεί στη Μεσσηνία. Ευθύς αμέσως και περί ώραν 12μ. θα μεταβεί στο Δημαρχείο Μεσσήνης, όπου  θα λάβει χώρα τιμητική εκδήλωση για τον Καθηγητή Αρχαιολογίας κ. Πέτρο Θέμελη υπό του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου.
Την επομένη Σάββατο 20 Οκτωβρίου, θα μεταβεί στην Πύλο, όπου στις 10.20 π.μ. θα χοροστατήσει της επισήμου Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, για την 191η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου. Στη συνέχεια στη κεντρική πλατεία της πόλεως, θα προστεί της Επιμνημόσυνης Δέησης στο Μνημείο πεσόντων της Ναυμαχίας και θα παρακολουθήσει την Στρατιωτική και Μαθητική Παρέλαση. Στις 12.15 μ.μ. θα παραστεί στην τελετή βράβευσης της Σχολής Ευελπίδων από το Δήμο Πύλου-Νέστορος για τη συμπλήρωση 190 ετών από της ιδρύσεως αυτής. Στις 7.30 μ.μ., ο Αρχιεπίσκοπος θα παρακολουθήσει την Αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου στο λιμάνι της Πύλου.
Να σημειωθεί, ότι ο Μακαριώτατος επισκέπτεται τη Μεσσηνία κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος κ. Δημητρίου Καφαντάρη.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου