PYLOS NEWS MESSINIA

«Γυρίζει πλάτη» σε Λαμπρόπουλο, Νίκα και Σαμπαζιώτη, ο Αντ. Σαμαράς;

«Κόκκινη κάρτα» έδειξε, χθες, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, στους συμπατριώτες του Μεσσήνιους, πρώην βουλευτές Γιάννη Λαμπρόπουλο και Δημήτρη Σαμπαζιώτη, αλλά και το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, αφού δεν τους κάλεσε στη συνάντηση για τη Μεσσηνία, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη Αθήνα.
 
Αφορμή για τη δυσαρέσκειά του, αποδεικνύεται πως είναι οι δημόσιες αντιδράσεις Ι. Λαμπρόπουλου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και Παν. Νίκα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) επειδή ο κ. Σαμαράς, επέλεξε να κρατήσει την έδρα της Μεσσηνίας και να χάσει έτσι τη βουλευτική του έδρα ο κ. Λαμπρόπουλος.
 
Στελέχη που συμμετείχαν στη σύσκεψη επισημαίνουν ότι σε αυτή κυριάρχησε το ζήτημα των εκλογών και της έδρας στη Μεσσηνία, με τον κ. Σαμαρά να κρίνει ως αδικαιολόγητη την αντίδραση του κ. Λαμπρόπουλου, καθώς ξέχασε την παλιότερη συμπεριφορά του που είχε πάλι σε σύγκρουση τις σχέσεις τους, τον τίμησε με τη θέση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας» στην τελευταία κυβέρνηση, και δεν έκανε τίποτα διαφορετικό και αυτή τη φορά παρά να κρατήσει τη θέση της Μεσσηνίας όπως όλοι ήξεραν ότι θα γινόταν και έχει πράξει και στο παρελθόν.
 
Τη διαβεβαίωση πως σωστά αποφάσισε να κρατήσει την έδρα στη Μεσσηνία, έλαβε ο Πρόεδρος της ΝΔ, απ΄ όλους τους παρευρισκόμενους στη Μεσσηνιακή συνάντηση.
 
Άλλωστε, όπως είπαν, συμμετέχοντες στη συνάντηση προς το pelopsnews.gr,  αυτό έχει γίνει και στο παρελθόν, όταν και την προηγούμενη φορά, ο κ. Σαμαράς επέλεξε να κρατήσει την έδρα στη Μεσσηνία και δεν εκλέχτηκε ο υποψήφιος Μίλτος Χρυσομάλλης.
 
Ιδιαίτερα για τη στάση του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα,  μετά τις δηλώσεις του κατά του κ. Σαμαρά, αναρωτιόντουσαν μερικοί: "Άραγε τι θα κάνει, αν τη Δευτέρα που η Καλαμάτα γιορτάζει την Πολιούχο της Υπαπαντή, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όπως συνηθίζει, επισκεφθεί την πόλη; Θα επαναλάβει όσα δήλωσε ... κατάμουτρα στον μεσσήνιο πρωθυπουργό ή θα ... λάμψει δια της απουσίας του;".
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου