PYLOS NEWS MESSINIA

Προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς το έργο Δροσιά – Κουρτάκι – Βλάση – Άγιοι Απόστολοι

dromosΜε ι­κα­νο­ποι­η­τι­κούς ρυθ­μούς προ­χω­ρά­ει το εν­ταγ­μέ­νο στο Ε­ΣΠΑ ο­δι­κό έρ­γο Δρο­σιά – Κουρ­τά­κι – Βλά­ση – Ά­γιοι Α­πό­στο­λοι με τον προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό του έρ­γου να α­νέρ­χε­ται στα 3.725.000,00 € (εκ των ο­ποί­ων το πο­σό των 300.000,00 € α­φο­ρά τις α­παι­τού­με­νες α­παλ­λο­τρι­ώ­σεις). Ά­με­σα θα υ­λο­ποι­η­θεί η 2η στρώ­ση α­σφάλ­του στα τμή­μα­τα που ή­δη έ­χει α­σφαλ­το­στρω­θεί. Πα­ράλ­λη­λα ξε­κι­νά η υ­λο­ποί­η­ση του τμή­μα­τος Βλά­ση Ά­γιοι Α­πό­στο­λοι ε­νώ σή­με­ρα γί­νε­ται αυ­το­ψί­α α­πό τους ε­πι­βλέ­πον­τες πα­ρου­σί­α και του α­να­δό­χου για την πα­ρα­λα­βή της ο­δο­στρω­σί­ας στο τμή­μα Κουρ­τά­κι – Βλά­ση, ώ­στε σύν­το­μα να α­σφαλ­το­στρω­θεί και το τμή­μα αυ­τό.
Το έρ­γο έ­χει υ­λο­ποι­η­θεί μέ­χρι σή­με­ρα με τη συ­ναί­νε­ση των φε­ρό­με­νων ι­δι­ο­κτη­τών. Υ­πε­γρά­φη και το έν­ταλ­μα για την πα­ρα­κα­τά­θε­ση του πο­σού της α­πο­ζη­μί­ω­σης προς τους ι­δι­ο­κτή­τες πο­σού 297.465 ευ­ρώ και προ­χω­ρά η δι­α­δι­κα­σί­α της πα­ρα­κα­τά­θε­σης του πο­σού στο Τα­μεί­ο Πα­ρα­κα­τα­θη­κών και Δα­νεί­ων.Το φυ­σι­κό αν­τι­κεί­με­νο έ­χει υ­λο­ποι­η­θεί σε πο­σο­στό 70% πε­ρί­που.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου