PYLOS NEWS MESSINIA

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ...

petrakos24Με­τά την α­πό­φα­ση της κυ­βέρ­νη­σης να προ­χω­ρή­σει σε ε­πι­στρά­τευ­ση των ερ­γα­ζο­μέ­νων της ΔΕ­Η, ο υ­πεύ­θυ­νος του Το­μέ­α Ε­νέρ­γειας της Κ.Ο. του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και βου­λευ­τής Μεσ­ση­νί­ας, Θα­νά­σης Πε­τρά­κος, έ­κα­νε την α­κό­λου­θη δή­λω­ση:
«Η μει­ο­ψη­φι­κή και α­πο­λυ­μέ­νη α­πό τον ελ­λη­νι­κό λα­ό συγ­κυ­βέρ­νη­ση, δεν έ­χει κα­νέ­να η­θι­κό και πο­λι­τι­κό δι­καί­ω­μα να ε­πι­στρα­τεύ­ει τους α­γω­νι­ζό­με­νους ερ­γα­ζό­με­νους στη ΔΕ­Η. Οι ερ­γα­ζό­με­νοι της ΔΕ­Η με την α­περ­γί­α τους υ­πε­ρα­σπί­ζον­ται την ε­νερ­γεια­κή α­σφά­λεια της χώ­ρας και τη δυ­να­τό­τη­τα ό­λων των πο­λι­τών, α­νε­ξαρ­τή­τως ει­σο­δή­μα­τος και τό­που δι­α­μο­νής, να έ­χουν φτη­νό η­λε­κτρι­κό ρεύ­μα. Ε­νώ ό­λος ο ελ­λη­νι­κός λα­ός εί­ναι αν­τί­θε­τος με την ε­πι­χεί­ρη­ση της κυ­βέρ­νη­σης για ο­λο­κλη­ρω­τι­κή πα­ρά­δο­ση της ε­νέρ­γειας στα ι­δι­ω­τι­κά μο­νο­πώ­λια, και αυ­τό εκ­φρά­στη­κε με σα­φή­νεια α­πό ό­λους του θε­σμο­θε­τη­μέ­νους φο­ρείς στην αρ­μό­δια Ε­πι­τρο­πή της Βου­λής, η συγ­κυ­βέρ­νη­ση χρη­σι­μο­ποι­εί, για μια α­κό­μη φο­ρά, τον αυ­ταρ­χι­σμό και την ε­πι­στρά­τευ­ση.
Ό­μως, η ε­πι­χεί­ρη­ση τρο­μο­κρά­τη­σης των ερ­γα­ζο­μέ­νων θα πέ­σει στο κε­νό, ό­πως στο κε­νό και σε ε­λεύ­θε­ρη πτώ­ση βρί­σκε­ται η ί­δια η κυ­βέρ­νη­ση. Ο ελ­λη­νι­κός λα­ός θα την α­πο­λύ­σει και τυ­πι­κά, σύν­το­μα. Για μια α­κό­μη φο­ρά την προ­κα­λού­με να προ­κη­ρύ­ξει τώ­ρα δη­μο­ψή­φι­σμα, για να της ε­πι­δο­θεί το δι­κό της φύλ­λο πο­ρεί­ας – α­πό­λυ­σης».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου