PYLOS NEWS MESSINIA

Γ. Μανώλης: «Δεν θέλω να γκρεμίσω το Τατουλιστάν για να κάνω ένα Μανωλιστάν».

MANOLIS1Α­να­κοί­νω­σε και ε­πί­ση­μα τον συν­δυα­σμό του.
Την υ­πο­ψη­φι­ό­τη­τά του α­να­κοί­νω­σε και ε­πί­ση­μα σή­με­ρα α­πό την έ­δρα της Πε­ρι­φέ­ρειας ο Γιά­ννης Μα­νώ­λης ε­κτο­ξεύ­ον­τας πυ­ρά στο πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Πέ­τρο Τα­τού­λη.Ο κ. Μα­νώ­λης τό­νι­σε ό­τι υ­πη­ρε­τεί αρ­χές και α­ξί­ες σε ό­λη του τη ζω­ή, και έ­κα­νε συγ­κρού­σεις «ό­ταν έ­πρε­πε να α­πο­φα­σί­σω και να δι­α­λέ­ξω, ό­ταν μου ζη­τού­σαν κά­ποι­οι άλ­λοι κά­τι με αν­τάλ­λαγ­μα μια κα­ρέ­κλα.Ε­πί­σης, α­να­φέρ­θη­κε στην α­πό­φα­σή του να εί­ναι υ­πο­ψή­φιος για­τί δι­α­πί­στω­σε ό­τι: «υ­πάρ­χει μί­α α­γω­νί­α για την ε­πό­με­νη η­μέ­ρα και στό­χος εί­ναι να αλ­λά­ξει το σύ­στη­μα που υ­πάρ­χει στην πε­ρι­φέ­ρεια. Να γκρε­μί­σου­με δη­λα­δή το σύ­στη­μα που κρα­τά­ει την Πε­λο­πόν­νη­σο πί­σω. Το σύ­στη­μα της α­δι­α­φά­νειας, της οι­κο­γε­νει­ο­κρα­τί­ας και των α­πο­φά­σε­ων σε κλει­στά γρα­φεί­α. Το σύ­στη­μα να αλ­λά­ξει, να γκρε­μί­σου­με αυ­τό το κα­θε­στώς».
Τέ­λος ο κ. Μα­νώ­λης τό­νι­σε ό­τι εί­ναι α­νε­ξάρ­τη­τος και το ψη­φο­δέλ­τιο που θα κα­ταρ­τί­σει θα έ­χει αυ­τή την  χροι­ά δι­ό­τι έ­χει εκ­πρό­σω­πος α­πό πολ­λούς χώ­ρους.
Ο κ. Μα­νώ­λης δεν πα­ρέ­λει­ψε να κά­νει σκλη­ρή κρι­τι­κή στον κ. Τα­τού­λη λέ­γον­τας ό­τι :
«Α­πο­τε­λεί τι­μή μου που ή­μουν συν­δι­κα­λι­στής. Το πό­θεν έ­σχες μου εί­ναι γνω­στό. Θα ψά­ξουν να βρουν στοι­χεί­α για να με χτυ­πή­σουν προ­ε­κλο­γι­κά αλ­λά δεν έ­χω να φο­βη­θώ τί­πο­τα. Δεν έ­κα­να δι­α­χεί­ρι­ση δη­μο­σί­ου χρή­μα­τος πο­τέ, αυ­τοί έ­κα­ναν.
Προ­έ­χει να γκρε­μί­σου­με το σύ­στη­μα που υ­πάρ­χει σή­με­ρα και κρα­τεί πί­σω την Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου. Έ­να σκάρ­το, σά­πιο σύ­στη­μα. Ε­γώ δεν έ­χω α­δερ­φό να του δώ­σω δη­μό­σια έρ­γα. Δεν θα πή­γαι­να στις ε­κλο­γές, αν α­κου­γό­ταν για μέ­να τό­σα πολ­λά. Δεν έ­χω προ­σω­πι­κά με κα­νέ­ναν.
Η εί­σο­δος κά­ποι­ου σε ψη­φο­δέλ­τιο Τα­τού­λη, εί­ναι σαν υι­ο­θε­τεί ό­τι η πο­λι­τι­κή Τα­τού­λη εί­ναι δι­ά­φα­νη και α­πο­τε­λε­σμα­τι­κή.
Μπο­ρεί η τρό­ι­κα να θέ­λει τον Τα­τού­λη, μπο­ρεί να έ­χει τέ­τοι­α εν­το­λή η Κυ­βέρ­νη­ση, αρ­χί­ζω να α­να­ρω­τι­έ­μαι αν η εν­το­λή στή­ρι­ξη του Τα­τού­λη έ­χει να κά­νει α­πό πο­λύ ψη­λά α­κό­μα. Δεν θέ­λω να γκρε­μί­σω το Τα­του­λι­στάν για να κά­νω έ­να Μα­νω­λι­στάν.»
Σχο­λι­ά­ζον­τας την ε­πί­θε­ση που ε­ξα­πέ­λυ­σε η κ. Νι­κο­λά­κου ε­ναν­τί­ον του χθες ο κ. Μα­νώ­λης τό­νι­σε: «Η κυ­ρί­α αυ­τή α­πο­τε­λεί τη φω­νή του κυ­ρί­ου. Να μην κρύ­βε­ται πί­σω α­πό την κυ­ρί­α και να βγει μπρο­στά να μι­λή­σει. Τον προ­κα­λώ σε δη­μό­σιο δι­ά­λο­γο για να μι­λή­σου­με για τα ο­ρά­μα­τα μας και τα σκάν­δα­λα»
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου