PYLOS NEWS MESSINIA

To Επιμελητήριο για την πρόσφατη θεομηνία

Επιστολή με την οποία ζητά να κηρυχθούν ως πλημμυρόπληκτες περιοχές του Νομού Μεσσήνιας, απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρης Μανιάτης προς τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλο Γεωργιάδη. Χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης αναφέρει:
“Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στηρίζει τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας να κηρυχθούν οι περιοχές του Δήμου Καλαμάτας και όσες επλήγησαν στο Ν. Μεσσηνίας, από τη θεομηνία της 11ης Νοεμβρίου 2013, ως «ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ». Άμεσος στόχος σας πρέπει να είναι η κήρυξη της περιοχής ως «πλημμυρόπληκτης», για την χορήγηση οικονομικής αρωγής από το Κράτος, για την αποκατάσταση των ζημιών σε δημόσιες και ιδιωτικές υποδομές, καθώς και σε επιχειρήσεις που υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Πιστεύουμε ότι θα κατανοήσετε το δίκαιο αίτημά μας και λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας θα βοηθήσετε στην αποκατάσταση των ζημιών”.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου