PYLOS NEWS MESSINIA

Σάρωσαν τα μετάλλια στη Βουλγαρία οι Μεσσήνιες αθλήτριες

Με πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις και κορυφαίες διακρίσεις επέστρεψαν οι αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας ρυθμικής του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας, από τη  Βουλγαρία. Κατά την εξαήμερη παραμονή τους στη γειτονική χώρα έλαβαν μέρος σε δύο διεθνείς διασυλλογικούς αγώνες στο «Οlympia  cap» στο Μπουργάς και το «Ntiliana cap» στο Μπάζαρτζικ. Οι πέντε αθλήτριες του καλαματιανού συλλόγου, βρέθηκαν αγωνιζόμενες απέναντι σε  δεκάδες αθλήτριες η κάθε μια στην κατηγορία της, προερχόμενες από δέκα και πλέον χώρες.
Τα κορίτσια συνόδευσαν η τεχνική σύμβουλος του συλλόγου Μπέλα Καρατάντσεβα και η πρόεδρος Βούλα Κουβάτσου.
Αναλυτικότερα, στο «Olympia cap»:
Η Φωτεινή Μπούνα στην κατηγορία νεανίδων κατέκτησε 1η θέση στην μπάλα, 2η θέση στο σύνθετο ατομικό, 3η θέση στο στεφάνι, ενώ της απονεμήθηκε και ο τίτλος «miss αγώνα». 
Η Μυρτώ Αθανασουλάκη στην κατηγορία κορασίδων κατέκτησε 1η θέση στο σύνθετο ατομικό, 1η θέση στο στεφάνι, 4η θέση στις κορίνες. Η Ζωή Πουλοπούλου στην κατηγορία κορασίδων κατέκτησε 2η θέση στο στεφάνι 3η θέση στο σύνθετο ατομικό, 3η θέση στη μπάλα.
Η Φωτεινή Μπάκα στην κατηγορία παγκορασίδων κατέκτησε 1η θέση στην μπάλα, 3η θέση στο σύνθετο, 3η θέση στο ελεύθερο. 
Η Έφη Ρεμπάκου στην κατηγορία παγκορασίδων  κατέκτησε την 1η θέση στο στεφάνι, 4η θέση στο σύνθετο ατομικό, 5η θέση στο ελεύθερο.    
Στο «Ntiliana cap»:
Η Φωτεινή Μπούνα στην κατηγορία νεανίδων κατέκτησε  1η θέση στο σύνθετο ατομικό, 1η θέση στο στεφάνι   2η θέση στην μπάλα.
Η Μυρτώ Αθανασουλάκη  στην κατηγορία κορασίδων κατέκτησε 1η θέση στο στεφάνι 3η θέση στο σύνθετο ατομικό.
Η Ζωή Πουλοπούλου στην κατηγορία κορασίδων κατέκτησε, 3η θέση στη μπάλα, 7η θέση στο σύνθετο ατομικό.
Η Φωτεινή Μπάκα στην κατηγορία παγκορασίδων κατέκτησε 2η θέση στο ελεύθερο, 4η θέση στο σύνθετο.
Η Έφη Ρεμπάκου στην κατηγορία παγκορασίδων  κατέκτησε την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό ,2η θέση στο σχοινάκι, 2η θέση στο ελεύθερο.     
Η κ. Μπέλα  Καρατάντσεβα  βραβεύτηκε για την καλύτερη και πρωτότυπη σύνθεση προγράμματος για την μπάλα της αθλήτριας Ζωής Πουλοπούλου .
Με την ολοκλήρωση των αγώνων στα δύο διεθνή μίτιγκ στη Βουλγαρία, έκλεισε η φετινή αγωνιστική χρονιά για τον καλαματιανό σύλλογο, επιβεβαιώνοντας την εκπληκτική ανοδική πορεία που έχει τα τελευταία χρόνια ο  Φ.Ο.Κ.. Ενδεικτικό είναι ότι στους αγώνες που έλαβαν μέρος οι αθλήτριές του το 2013 και στους οποίους περιλαμβάνονται πανελλήνια και διασυλλογικά πρωταθλήματα και Διεθνή Μίτινγκ εξασφαλίστηκαν συνολικά 44 μετάλλια (20 χρυσά, 11 ασημένια και 13 χάλκινα)!
Με τη συστηματική προσπάθεια όλων των προπονητριών, με επικεφαλής την τεχνική σύμβουλο του συλλόγου Μπέλα Καρατάντσεβα, που με τη άρτια τεχνική κατάρτιση και εμπειρία, προετοίμασε την ομάδα τόσο καλά, ώστε οι αριθμοί μεταλλίων και η κατάταξη των αθλητριών στη τελική βαθμολογία, να αφήσουν το Δ.Σ. αλλά και όλους που βρίσκονται κοντά στο σύλλογο ικανοποιημένους.

Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου