PYLOS NEWS MESSINIA

Η ταινία "Πριν τα Μεσάνυχτα" που γυρίστηκε στην Πύλο βγαίνει στις Ελληνικές αίθουσες στις 13 Ιουνίου


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε εδώ στην Ελλάδα την ταινία «BeforeMidnight – Πριν τα Μεσάνυχτα» του 43χρονου Ανεξάρτητου Αμερικανού σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ που γυρίστηκε στην Μεσσηνία πέρυσι το καλοκαίρι σε περιοχές όπως η Πύλος και η Καρδαμύλη. Το φιλμ που αποτελεί την 3η συνέχεια του «ατελείωτου έρωτα» του Τζέσε και της Σελίν (τους υποδύονται και πάλι οι σχεδόν συνομήλικοι ηθοποιοί, ο 42χρονος Ίθαν Χοκ και η 43χρονη Ζιλί Ντελπί) έχει ήδη προβληθεί με επιτυχία και θερμή υποδοχή από το σινεφίλ κοινό στα Φεστιβάλ του Σάντανς στη Γιούτα και του Βερολίνου στην αρχή του 2013. Στις ΗΠΑ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 24 Μαΐου 2013 ενώ στην Ελλάδα θα βγει από την εταιρεία Feelgood στις 13 Ιουνίου.
Το 1ο φιλμ όπου ο Τζέσε συναντούσε την Σελίν σε ένα τραίνο από τη Βουδαπέστη στη Βιέννη, είχε προβληθεί το 1995 και είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα για τον ιδιόμορφο ρομαντισμό που απέπνεε. Δεν πρόκειται για μία συμβατική ρομαντική κομεντί αλλά για μία ταινία όπου οι δύο ήρωες μιλούν συνεχώς βγάζοντας τα εσώψυχα τους χωρίς όμως να λείπουν οι αμιγώς ρομαντικές τρυφερές στιγμές, αγγίγματα και φυσικά οι ατάκες. Το σάιτ flix.gr έχει μαζέψει ορισμένες από αυτές τις ατάκες που ακούγονται στην πολυαναμενόμενη νέα ταινία «Πριν τα Μεσάνυχτα» όπου στην παραγωγή συμμετέχουν και Έλληνες και συγκεκριμένα ο Χρήστος Κωνσταντακόπουλος. «Αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι σε σένα, θα ήταν το να σε κάνω να σταματήσεις να προσπαθείς συνέχει να με αλλάξεις».
«Είσαι ο άνθρωπος που ξέρω καλύτερα απ’ οποιονδήποτε άλλο σε αυτόν τον πλανήτη».
«Μερικές φορές νιώθω ότι δεν σε ξέρω καθόλου. Είναι σαν να αναπνέω οξυγόνο και να αναπνέεις ήλιο».Να θυμίσουμε ότι η 2η ταινία που προβλήθηκε το 2004 είχε τους δύο βασικούς ήρωες να τριγυρνούν στο Παρίσι ενώ στο νέο φιλμ, παντρεμένοι πλέον και με παιδιά, κάνουν τις διακοπές τους στην ειδυλλιακή καλοκαιρινή Ελλάδα προσπαθώντας να κρατήσουν την σχέση και την αγάπη τους ζωντανή και μακριά από την μοιραία φθορά του χρόνου και της καθημερινότητας.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου