PYLOS NEWS MESSINIA

Η Νάντια εκλογή στα ψηλά και εκπλήξεις στο Πολιτικό Συμβούλιο


Πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ με μια πρωτοφανή δυναμική διπλα στον Ευαγγελο Βενιζέλο έχει η Νάντια Γιαννακοπούλου. Η Μεσσήνια Νάντια αναδεικνύεται στον ισχυρό πόλο του ΠΑΣΟΚ στον Νομό και με την …βούλα καθώς ο Ευαγγελος Βενιζέλος την στήριξε όσο πήγαινε για την εισοδο της στο Πολιτικό συμβουλιο. Πήρε την πέμπτη θέση σε ψηφους ξεπερνώντας ιστορικά στελεχη του ΠΑΣΟΚ. Με εκπλήξεις άλλωστε ολοκληρώθηκε η εκλογή του νέου Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Πέμπτης ενώ η νίκη του Βεζιζέλου δεν ηταν ολοκληρωτική καθώς τα τρία στελέχη που αυτοπροτάθηκαν κατάφεραν να εκλεγούν παρά τις προτάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Οι κκ Σαουλίδης, Μπελτεγρής και Κεγκέρογλου εξελέγησαν, ενώ δεν είχαν τις «ευλογίες» του κ. Βενιζέλου, ενώ τρεις που έμεινα εκτός είχαν προταθεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: ο κ. Παπαστεργίου και οι κυρίες Παπαηλιού και Ράπτη.
Λίγο νωρίτερα είχε εκλεγεί ο γραμματέας της Κεντρικής επιτροπής του κόμματος κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ήταν πρώτος σε ψήφους στην διαδικασία εκλογής μελών στην Κεντρική Επιτροπή από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σαουλίδης ο οποίος εξελέξη πρώτος σε ψήφους, όχι μόνο δεν ήταν στις επιλογές του κ. Βενιζέλου, αλλά, επίσης, βρίσκεται στον στενό πυρήνα επιρροής του νέου γραμματέα κ. Νίκου Ανδρουλάκη
Τα μέλη που εκλέγονται στο Πολιτικό Συμβούλιο είναι:
Αντώνης Σαουλίδης με 61 ψήφους
Παναγιώτης Αλαμάνος 60
Θάνος Μωραϊτης με 60
Τόνια Αντωνίου με 58
Νάντια Γιαννακοπούλου με 56
Χαρά Κεφαλίδου με 55
Μιχάλης Καρχιμάκης με 54
Φώφη Γεννηματά με 53
Κώστας Σκανδαλίδης με 56
Κυριάκος Πιερρακάκης με 46
Βασίλης Κεγκέρογλου με 43
Κώστας Μπελτεγρής με 41
Πάρις Κουκουλόπουλος με 40
Εκτός Πολιτικού Συμβουλίου βρέθηκαν οι:
Χρήστος Παπαστεργίου με 37
Άσπα Παπαηλιού με 31
Συλβάνα Ράπτη με 23
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου