PYLOS NEWS MESSINIA

Αγροτικό πετρέλαιο και νυχτερινό ρεύμα για τους αγρότες

Στη Βουλή θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σήμερα το απόγευμα για το θέμα των αγροτών, το οποίο έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό εκτενώς της Ιπποκράτους. Κατά τη διεξαγωγή της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, την οποία προκάλεσε ο πρόεδρος της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ κ Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Βενιζέλος θα πάρει το λόγο και θα παρουσιάσει τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Παρασκευή συζήτηση με τους αγρότες στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους, στο πλαίσιο της προκαθορισμένης συνάντησης που είχε το συντονιστικό των αγροτών με τον συντονιστή της Οργανωτικής Γραμματείας του κόμματος κ. Πάρι Κουκουλόπουλο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους οι αγρότες προέταξαν τα δύο βασικά προβλήματα που τους απασχολούν: α) το αγροτικό πετρέλαιο και β) το νυχτερινό ρεύμα, κυρίως κατά τις περιόδους σοδειάς. Στην Ιπποκράτους πιστεύουν ότι τα συγκεκριμένα αιτήματα είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν ούτως ώστε οι αγρότες να φύγουν από τα μπλόκα. Ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη, ο οποίος έχει προταθεί από την Ιπποκράτους στην κυβέρνηση. Από κοινού έχουν συντάξει δέσμη προτάσεων τις οποίες θα παρουσιάσει ο κ. Βενιζέλος στη Βουλή. Επίσης προ δύο εβδομάδων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε προκαλέσει σύσκεψη πολιτικών αρχηγών με αυτό το θέμα παρουσία του κ. Τσαυτάρη.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου