PYLOS NEWS MESSINIA

Η Μεσσηνία είναι η μόνη περιοχή της Ελλάδος που έχει θετικό GTP

Costa Navarino: Tο ύψος της επένδυσης ανέρχεται στα 550 εκατ. ευρώ για το Navarino Dunes και τοNavarino Bay
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TEMES A.E., Στέφανος Θεοδωρίδης μιλά στο traveltimes.gr για την επένδυση της Costa Navarino, καθώς και για τους στόχους που τίθενται για το 2013. 
Ποιες είναι οι πρόσφατες εξελίξεις για την CostaNavarino;
Κάνουμε ένα τεράστιο αγώνα να αυξήσουμε τις πτήσεις, να χτίσουμε σχέσεις με το εξωτερικό ώστε να προσκαλέσουμε κόσμο στους off peak μήνες. Αυτό είναι ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Το 2013 έχουμε βάλει μερικούς φιλόδοξους στόχους ελπίζοντας ότι η πολιτική και η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα θα σταθεροποιηθεί.
Ποιοι είναι οι βασικοί σας στόχοι για το 2013;
Ο βασικός στόχος μας για το 2013 είναι η εταιρεία να γίνει κερδοφόρα. Δεύτερον, να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την τουριστική εμπειρία προσφέροντας νέα προϊόντα και νέες υπηρεσίες.
Τρίτον, να διαδοθεί ακόμη περισσότερο η αναγνωρισιμότητα και η μοναδικότητα της Costa Navarino σαν προορισμός στις υπάρχουσες αγορές αλλά και σε αγορές που ανοίγουμε συνέχεια.
Τέταρτον, να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα μέσα από τις νέες πτήσεις. Δηλαδή, από την μια πτήση που είχαμε στην περιοχή της Ρωσίας, της Ουκρανίας, κλπ. την επόμενη χρονιά θα έχουμε έξι. Από καμία πτήση από τη Σουηδία θα έχουμε δύο πτήσεις. Θα έχουμε ακόμη τρεις πτήσεις από την Γερμανία. Εκτιμούμε, λοιπόν, ότι θα τριπλασιάσουμε και την δουλειά μας στο γκολφ, το οποίο θα είναι αποτέλεσμα των νέων πτήσεων προς τον προορισμό μας. Υπολογίζουμε ακόμη ότι η δουλειά στο ξενοδοχείο θα αυξηθεί κατά 35-40%. Σχετικά με το ύψος της επένδυσης, αυτό ανέρχεται στα 550 εκατ. ευρώ για τις 2 πρώτες περιοχές που έχουμε αναπτύξει, το Navarino Dunes και το Navarino Bay (στο οποίο βρίσκεται τo δεύτερο signature γήπεδο γκολφ The Bay Course).
Τι είναι αυτό που κάνει ανταγωνιστικό όλο το επενδυτικό σχέδιο;
Αυτή η επένδυση, αυτή η τοποθεσία είναι το άθροισμα μιας σειράς από μοναδικά χαρακτηριστικά. Μιλάμε για μια εκπάγλου καλλονής τοποθεσία, η οποία μεταξύ άλλων έχει παραμείνει και αμόλυντη. Δεύτερον, η προσβασιμότητα της από τους νέους δρόμους και τις νέες πτήσεις που προκύπτουν συνεχώς αυξάνεται. Τρίτον, είναι μια τοποθεσία που βρίσκεται πολύ κοντά σε τουριστικά αξιοθέατα και τουριστικές περιοχές που έχουν συγκλονιστική τουριστική αξία, όπως η Αρχαία Ολυμπία, ο Μυστράς, το παλάτι του Νέστωρα, η Αρχαία Μεσσήνη, το Ναύπλιο.
Ακόμη, είναι μια περιοχή πλούσια σε πρώτες ύλες, σε τοπική γαστρονομία και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία – το λάδι και οι ελιές της Καλαμάτας, τα σύκα και γενικότερα τα φρούτα.
Η Μεσσηνία είναι η μόνη περιοχή της Ελλάδος που έχει θετικό GTP. 
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου