PYLOS NEWS MESSINIA

Εκδηλώσεις κατά των ναρκωτικών με Ολυπμιοινίκες

Στη Μεσσηνία θα βρεθούν αύριο και μεθαύριο οι Ολυμπιονίκες Δημοσθένης Ταμπάκος (ενόργανη γυμναστική), Πύρρος Δήμας (άρση βαρών), Βούλα Κοζομπόλη (υδατοσφαίριση), Σοφία Παπαδοπούλου και Βιργινία Κραβαριώτη (ιστιοπλοΐα), Νικ. Ξυλούρης (κολύμβηση) και Βούλα Ζυγούρη (πάλη), στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων που συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, οι Δήμοι Καλαμάτας και Μεσσήνης, ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεσσηνίας και το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), με μηνύματα υπέρ του αθλητισμού και κατά των ναρκωτικών.
 Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, οι Ολυμπιονίκες θα βρεθούν αύριο στις 12.30 το μεσημέρι στο Λύκειο Μεσσήνης και το 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης, στις 6.00 το απόγευμα στο Στρατιωτικό Μουσείο Καλαμάτας και στις 8.00 το βράδυ στο Κέντρο Νεότητας της Μητρόπολης Μεσσηνίας. Την Παρασκευή, στις 12.30 μετά το μεσημέρι, θα βρεθούν στο Γυμνάσιο Παραλίας και στο 3ο Γυμνάσιο Καλαμάτας, ενώ στις 3.30 μετά το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί αθλητικό πανόραμα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων με αγώνες μπάσκετ από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και άλλα αθλήματα. Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Παν. Αλευράς, εξήρε την πρωτοβουλία του Συλλόγου Τριτέκνων και σημείωσε πως το αθλητικό πνεύμα και τα ολυμπιακά ιδεώδη είναι ιδανικά που διαμορφώνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες, που δρουν αποτρεπτικά ενάντια στη βία και τη μάστιγα των ναρκωτικών. «Ο αθλητισμός», συνέχισε, «είναι συμμετοχή, άμιλλα, συνεργασία και κοινωνικότητα. Σημαίνει αποστροφή στη βία και στα ναρκωτικά και αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε με τις εκδηλώσεις μας σε Καλαμάτα και Μεσσήνη». Παρών στις εκδηλώσεις θα είναι και ο πρόεδρος του ΕΣΥΝ Ηλίας Μιχαλαρέας. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας, Χρ. Κορομηλάς, επισήμανε πως το σημερινό διακύβευμα είναι τα πρότυπα. Σημείωσε ότι όσοι είναι αθλητές αποφεύγουν τις ουσίες, η χρήση των οποίων αυξάνεται σε περιόδους κρίσης. «Ο αθλητισμός είναι διέξοδος και οι Ολυμπιονίκες να ’ναι το πρότυπό μας», παρατήρησε.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου