PYLOS NEWS MESSINIA

Ερίζουν για φυλακές Μεσσηνία και Αρκαδία


Το θέμα της δημιουργίας φυλακών στη Μεσσηνία ήλθε και πάλι στο προσκήνιο, ωστόσο στο παιχνίδι εξακολουθεί να είναι και η Αρκαδία.  
Τούτο προέκυψε μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη πολυπληθούς κλιμακίου της «Θέμις Κατασκευαστική» του υπουργείου Δικαιοσύνης, με επικεφαλής τον αρμόδιο για θέματα χωροταξίας σωφρονιστικών καταστημάτων κ. Ανεστάκο, σε χώρους που έχουν προταθεί στη Μεσσηνία και την Αρκαδία.

Η ξαφνική επίσκεψη είχε ως συνέπεια, τουλάχιστον στη Μεσσηνία, να μην καταστεί δυνατόν να συναντηθούν με τους αρμόδιους δημάρχους Καλαμάτας, Μεσσήνης και Οιχαλίας, ωστόσο εκπρόσωποι των Δήμων συνόδευσαν τα μέλη του κλιμακίου στις αυτοψίες, ενώ συναντήθηκαν και  με τον πρόεδρο του Δικηγορικού  Συλλόγου Καλαμάτας.
Το κλιμάκιο ανακοίνωσε ότι στους επόμενους ένα-δυο μήνες θα κάνει γνωστή την πρότασή του για την προσωρινή χωροθέτηση του νέου σωφρονιστικού καταστήματος, το οποίο, όμως, δεν αναμένεται να κατασκευασθεί σύντομα λόγω των οικονομικών προβλημάτω
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου