PYLOS NEWS MESSINIA

Τρέχει η ‘’νέα’’ υγεία στο δήμο Πύλου - Νέστορος

Τη βαθιά του ικανοποίηση εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης για τη θετική εξέλιξη των θεμάτων υγείας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, στο πλαίσιο της καλής και δημιουργικής συνεργασίας που υπάρχει με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα, κατόπιν επικοινωνίας με το Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος ενημερώθηκε ότι τις επόμενες ημέρες υπογράφεται απόφαση ένταξης στο ΕΣΠΑ της κατασκευής του νέου Περιφερειακού Ιατρείου στο Δ. Δ. Βλαχόπουλο.
Επίσης, τις επόμενες ημέρες υποβάλλονται στην ενδιάμεση διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τα συμπληρωματικά στοιχεία που απαιτούνται για την ένταξη στο ΕΣΠΑ της κατασκευής του νέου Περιφερειακού Ιατρείου Μεθώνης.
Ακόμα, με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσονται οι εργασίες κτηριακής, ηλεκτρομηχανολογικής και ενεργειακής αναβάθμισης στο Κέντρο Υγείας Πύλου, προϋπολογισμού €230.000.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου