PYLOS NEWS MESSINIA

Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι στη Χώρα σε ημερίδα για την υγεία

Μια ημερίδα για την υγεία με πανεπιστημιακούς δασκάλους, που μόνο να ωφεληθούν έχουν όσοι την παρακολουθήσουν, θα πραγματοποιηθεί στις οκτώ το βράδυ στη Χώρα. «Ενημερώνομαι-Προστατεύω την υγεία μου» είναι ο τίτλος της ημερίδας που έχουν διοργανώσει ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χώρας.
Η ημερίδα θα γίνει στον κινηματογράφο «REX», στις οκτώ το βράδυ και εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Νεστόρεια 2012».
Οι γιατροί που θα μιλήσουν είναι μεταξύ άλλων ο καθηγητής ουρολογίας και τέως πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με καταγωγή από τη Χώρα, Κωνσταντίνος Δημόπουλος, ο καθηγητής καρδιολογίας Σταμάτης Σταματελόπουλος, ο καθηγητής καρδιολογίας Πέτρος Παπαδόπουλος και η χειρουργός μαστού Άννα Γιαννοπούλου.
Οι εισηγήσεις που θα γίνουν αφορούν τον καρκίνο του προστάτη, του τραχήλου, της μήτρας, του μαστού και τις καρδιοαγγειακές παθήσεις.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου