PYLOS NEWS MESSINIA

Το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ θέλει την ανασυγκρότησή του

Σε διαδικασία αυτοοργάνωσης βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ και απευθύνει πρόσκληση στα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του, σε όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες που συμφωνούν με το αξιακό και πολιτικό στίγμα του Κινήματος και θέλουν να το συνδιαμορφώσουν και να το εξειδικεύσουν μαζί.
«Φίλες και φίλοι, σύντροφοι και συντρόφισσες, Μεσσήνιοι και Μεσσήνιες», αρχίζει το κάλεσμα από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ανασύστασης, «απευθύνουμε πρόσκληση αυτοοργάνωσης σε όλα τα μέλη, τους φίλους, τους ψηφοφόρους της παράταξης, σε όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες που συμφωνούν με το αξιακό και πολιτικό στίγμα του Κινήματος και θέλουν να το συνδιαμορφώσουμε και να το εξειδικεύσουμε μαζί.
Η διαδικασία της αυτοοργάνωσης είναι ένα ισχυρό κίνητρο συμμετοχής και μια αποτελεσματική εγγύηση αυθεντικότητας και διαφάνειας, για να ξεπεραστούν οριστικά οι μηχανισμοί, οι αγκυλώσεις, οι παραγοντισμοί, οι βαρονίες, οι αποκλεισμοί, όλα τα φαινόμενα που συνθέτουν μια οριστικά ξεπερασμένη και στείρα κομματική νοοτροπία και αισθητική.
Το ΠΑΣΟΚ, διατηρώντας το όνομα και τα σύμβολά του, μπορεί πραγματικά να ξαναγεννηθεί, γιατί έχει επενδύσει ιστορικά στην υπευθυνότητα, την αλήθεια, την ειλικρίνεια, τον ευθύ πολιτικό λόγο.
Αυτοοργάνωση σημαίνει ευελιξία, πρωτοβουλία, σεβασμό στην προσωπικότητα κάθε πολίτη που στρατεύεται στην υπόθεση της παράταξης.
Συγκεκριμένα:
Σε δημοτικό επίπεδο ή σε επίπεδο δημοτικού διαμερίσματος ή δημοτικής κοινότητας τα γραφεία των οργανώσεών μας θα λειτουργούν ως ζωντανοί και φιλικοί χώροι υποδοχής της αυτοοργάνωσης.
Οι πολίτες που θέλουν να γίνουν ξανά ή για πρώτη φορά μέλη της παράταξης μπορούν να το κάνουν αυτό με τον κλασικό τρόπο στα γραφεία των υφιστάμενων οργανώσεών μας στο νομό, ή στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής. Οι σχετικές αιτήσεις εγγραφής καταχωρίζονται αμέσως και στο κεντρικό μητρώο μελών.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου