PYLOS NEWS MESSINIA

Υποστήριξη του Παιδιού και της Οικογένειας από τον Δήμ

Την Τρίτη 11 Ιουλίου 2012, ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, κ. Δημήτρης Π. Καφαντάρης πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους από το Δίκτυο Φορέων του Ν. Μεσσηνίας για την Υποστήριξη του Παιδιού και της Οικογένειας.
Πέραν του Δημάρχου στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Τριτέκνων Μεσσηνίας, κ. Χρήστος Κορομηλάς, η εκπρόσωπος από το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS, κα. Δήμητρα Ψαρούλη, η εκπρόσωπος από το Δημοτικό-Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλαμάτας, κα. Φένια Εξακουστίδου, η εκπρόσωπος από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, κα. Λίλιαν Ψηλάκη και οι κ.κ. Άγγελος Χρονάς και Διονύσης Ψαλλίδας από το Δήμο Πύλου – Νέστορος.
Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα και προτάσεις ενίσχυσης του κοινωνικού έργου που επιτελεί το Δίκτυο Φορέων. Ο Δήμαρχος, κ. Καφαντάρης αφού εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στους εκπροσώπους των φορέων για την προσπάθεια που καταβάλουν, στο τόσο ευαίσθητο θέμα της υποστήριξης, ψυχολογικής αλλά και υλικής, των παιδιών και των οικογενειών τους, δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του και την έμπρακτη παρουσία του σε κάθε μελλοντικής τους ενέργεια.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου