PYLOS NEWS MESSINIA

Ικανοποίηση Ι. Λαμπρόπουλου και Δ. Σαμπαζιώτη

Την ικανοποίησή τους, όπως είναι λογικό, εκφράζουν για την «πρωτιά» της Νέας Δημοκρατίας οι δύο εκλεγμένοι πλέον βουλευτές στη Μεσσηνία, Ιωάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης. Μπορεί το κόμμα της Ν.Δ. να κατέλαβε τρεις έδρες στη Μεσσηνία, όμως η μία ανήκει στον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά και έτσι οι άλλες δύο καταλαμβάνονται από τους πρώτους στη λίστα.
Ο κ. Λαμπρόπουλος είχε αναδειχθεί πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές της 6ης Μαΐου και ακολουθούσε ο κ. Σαμπαζιώτης.

Σε ό,τι αφορά το βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» στη Μεσσηνία, Δημήτρη Κουκούτση, δε στάθηκε δυνατό να υπάρχει δήλωσή του μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων.
Ι. Λαμπρόπουλος
Ο πρώτος στη λίστα βουλευτής Ιωάννης Λαμπρόπουλος, μετά φυσικά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος κρατά την έδρα στη Μεσσηνία, σε δήλωσή του τόνισε ότι από τη συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση κέρδισαν οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της Ελλάδας. Κάλεσε δε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σχηματισθεί γρήγορα κυβέρνηση.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Λαμπρόπουλος δήλωσε: «Η Μεσσηνία ψήφισε για την παραμονή της Ελλάδος στην Ε.Ε., το ευρώ και το μέλλον μας, υπερβαίνοντας κομματικές και διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος.
Ο ελληνικός λαός ψήφισε και έδωσε την εντολή να προχωρήσουμε όλοι μαζί για τη σωτηρία της χώρας. Πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να αναλάβουν μερίδιο ευθύνης στη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να σχηματιστεί γρήγορα κυβέρνηση, από την οποία κανένας να μην απουσιάσει.
Η πατρίδα στη μάχη που πρέπει να δοθεί για τη σωτηρία της, προσκαλεί και θέλει να συμμετάσχουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας.
Ευχαριστώ όλους τους Μεσσήνιους, αδιακρίτως κομματικής τοποθέτησης, που εναπέθεσαν με την ψήφο τους τις ελπίδες τους στην Ν.Δ. Ευχαριστώ θερμά όλους τους Μεσσήνιους, κάθε κομματικής τοποθέτησης, για την προσωπική στήριξη και εκτίμηση που μου έδειξαν και στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Θα είμαι πάντα κοντά τους και υπηρέτης τους».

Δημ. Σαμπαζιώτης
Τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία ευχαριστεί στην πρώτη του δήλωση μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων ο επανεκλεγείς στη Βουλή, μετά από απουσία το 2009, Δημήτρης Σαμπαζιώτης.
Ο κ. Σαμπαζιώτης τόνισε: «Στις χθεσινές εκλογές οι πολίτες εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία. Στήριξαν τον Αντώνη Σαμαρά. Ο ελληνικός λαός ψήφισε υπέρ της Ευρώπης, ψήφισε την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ. Η Νέα Δημοκρατία και σε αυτές τις εκλογές είπε την αλήθεια στο λαό και έθεσε στην πραγματική του βάση το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης. Δώσαμε έναν αγώνα δύσκολο για να θωρακίσουμε για μια ακόμη φορά την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, πέρα και μακριά από τυχοδιωκτικούς πειραματισμούς και πρόσκαιρα παιχνίδια εξουσίας.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω όλους πως η Νέα Δημοκρατία θα τιμήσει πλήρως την εμπιστοσύνη που της δείξατε και θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις, ώστε οι θυσίες του ελληνικού λαού να πιάσουν τόπο και η χώρα να μην μπει σε νέες περιπέτειες. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί εγγύηση για τη διασφάλιση της παραμονής μας στο ευρώ και την Ευρώπη. Υπηρετεί το εθνικό συμφέρον στις πιο κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας.
Τώρα είναι ώρα ευθύνης για όλα τα κόμματα. Με αίσθημα ευθύνης η Νέα Δημοκρατία, ως πρώτο κόμμα, θα εξαντλήσει τις δυνατότητες, ώστε να υπάρξει κυβερνητική λύση εθνικής συνεννόησης, που θα εξασφαλίσει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και τους όρους της οικονομικής ανάκαμψης.
Θέλω, επίσης, από καρδιάς να ευχαριστήσω τους πολίτες που δεν παρασύρθηκαν από τους κήρυκες των εύκολων λύσεων και ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία. Όσον αφορά στη δική μου θέση, η μόνη μου δέσμευση προς όλους είναι ότι θα συνεχίσω να πολιτεύομαι με όπλο την αλήθεια, όσο πικρή και αν είναι, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας, δίπλα πάντα στους πολίτες και τα προβλήματά τους».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου