PYLOS NEWS MESSINIA

Σαμαράς: “από την ψήφο του καθενός μας κρέμεται η τύχη της χώρας”

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε εκπρόσωπο του λόμπυ της δραχμής ,έκανε από το Σύνταγμα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του και πρόσθεσε ότι «εκείνοι που θα βγουν ευνοημένοι από την επιστροφή στην δραχμή είναι οι νέοι ολιγάρχες».
Αναφέρθηκε επίσης με σκληρά λόγια στο δημοσίευμα των γερμανικών Financial Times: «Πρόκειται για στημένο δημοσίευμα κάποιων που θέλουν την Ελλάδα έξω από το ευρώ. Εμείς αυτό το παιχνίδι δεν το παίζουμε. Θέλουμε την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη. Είναι παιχνίδια ξένων εντύπων. Υποδείξεις και στημένες προβοκάτσιες να τις κάνουν αλλού. τα δημοσιεύματα αυτά βοηθάνε τον ΣΥΡΙΖΑ και το λόμπυ της δραχμής. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας βγάλει από την Ευρώπη, να παίζει παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μας, δεν θα αφήσουμε την χώρα ξέφραγο αμπέλι για κάθε παράνομο για κάθε λαθρομετανάστη».
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε τονίζοντας ότι οι εκλογές είναι κρίσιμες και θα παιχθούν μέχρι την τελευταία κάλπη, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν επτά κρίσιμα διλήμματα που καλείται να απαντήσει ο λαός με την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.
Το πρώτο κρίσιμο ερώτημα είναι ευρώ η δραχμή, όπως θέλει το λόμπυ της δραχμής και επιθυμούν και δυνάμεις στο εξωτερικό. Αν συνέβαινε αυτό θα πηγαίναμε πενήντα χρόνια πίσω, είπε.
Το δεύτερο διακύβευμα των εκλογών είναι αλλαγή της οικονομικής πολιτικής και ανάπτυξη ή καταστροφή και χειρότερο μνημόνιο; «Ο Τσίπρας θέλει να καταγγείλει μονομερώς τη δανειακή σύμβαση για να
Το τρίτο δίλημμα είναι δουλειές ή μαζική ανεργία. «Αν οδηγηθούμε εκτός ευρώ η οικονομία θα μείνει χωρίς καύσιμα και οι επιχειρήσεις χωρίς ρευστότητα», υποστήριξε.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου