PYLOS NEWS MESSINIA

Σε Μελιγαλά – Ακριτοχώρι η ΝΔ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Μελιγαλά, η λαϊκή συνέλευση πολιτών που διοργάνωσε η ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας παρουσία των Υποψήφιων Βουλευτών της Ν.Δ. κυρίου Λαμπρόπουλου, Χρυσομάλλη, Κατσίβελα, Κωτσιόπουλου και της κυρίας Αλειφέρη.
Έγινε εκτενής συζήτηση για το πρόγραμμα της Ν.Δ. καθώς επίσης απαντήθηκαν καίριες ερωτήσεις των πολιτών σε ζητήματα καθημερινότητας. Έντονη ήταν η αγωνία όλων για τη σπουδαιότητα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης και την αναγκαιότητα που υπάρχει την επομένη των εκλογών η πατρίδα μας να έχει μια στιβαρή κυβέρνηση που θα οδηγήσει τον τόπο στην έξοδο από την κρίση.
Ο κύριος Σαμπαζιώτης, επικεφαλής κλιμακίου περιόδευσε χθες 7 Ιουνίου στις περιοχές Ευαγγελισμός, Φοινικούντα και Μεθώνη. Στην φωτο στο Ακριτοχώρι.
Στην επικοινωνία με τους πολίτες της περιοχής αναλύθηκαν με ακρίβεια οι θέσεις της Ν.Δ. για τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος και επιπρόσθετα αποτυπώθηκε η αγωνία των συμπολιτών μας που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα, για τη μειωμένη τουριστική κίνηση λόγω της ανασφάλειας που υπάρχει από την ακυβερνησία και τη κρίση που βιώνει η χώρα μας.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου