PYLOS NEWS MESSINIA

Η πολιτική της..κωλοτούμπας αποπροσανατολίζει τους γαλάζιους και μη ψηφοφόρους

Η πολιτική μπορεί να μην σπουδάζεται σε κανένα Πανεπιστήμιο και για τον λόγο αυτό μπορούμε να ισχυριστούμε ότι πολλές φορές αναδεικνύεται σε φούσκα των ημερών με τις ανηλεείς προσπάθειες των αρχηγών κομμάτων με την μέθοδο των συνεργασιών να υφαρπάξουν ψήφους από το εκλογικό σώμα, αφού αρχικά οι πολιτικοί αρχηγοί ήταν ανίκανοι να σχηματίσουν βιώσιμη Κυβέρνηση. Φυσικά ούτε λόγος για την υπηρεσιακή κυβέρνηση για την οποία διαφώνησαν έντονα με αφορμή πρόσωπα από το παρελθόν που έχουν καταδικαστεί από τους πολίτες όπως τον κ. Αρσένη που σε ένα ντελίριο απάθειας ξεστόμισε ο κ. Τσίπρας που τώρα βολεύεται με το...παρασιτικό ΠΑΣΟΚ στους κόρφους των συνιστωσών του.
Όμως υπάρχει και το γαλάζιο στρατόπεδο που δεν έχει προσανατολισμό μέχρι τώρα. Διακρίνουμε ότι μετά το ναυάγιο των αριθμών για κυβέρνηση λόγω των στελεχών που λαθεμένα συμβούλεψαν τον κ. Σαμαρά, αναδεικνύεται τώρα το μέγα πρόβλημα με την ...Συμμαχία που θα ανατρέψει ψηφοδέλτια. Είδαμε ότι στην Ηλεία άρχισε..ηλειακός πόλεμος λόγω της παρουσίας Κοντογιάννη και το σίγουρο είναι ότι στις ΝΟΔΕ επικρατει αναβρασμός μετά την συμμαχία με την Ντόρα η οποία μέχρι πρόσφατα επέκρινε με σφοδρότητα τον κ. Σαμαρά. Μάλλον τώρα κάποιοι έπεσαν τόσο χαμηλά για ένα υπουργείο και μια θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να πιστέψουμε ότι ο συμπατριώτης μας έπεσε τόσο χαμηλά για τους..ψήφους όπως συνέβη και με στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. που μετά τις καθημερινές...κολοτούμπες βλέποντας ότι δεν θα έχουν έδρανο στη Βουλή φρόντισαν την πολιτική τους επιβίωση. Σκληρή αλήθεια αλλά πέρα για πέρα πραγματική.
Σε αρκετές ΝΟΔΕ μαθαίνουμε ότι επικρατεί αναβρασμός καθώς οι ψηφοφόροι διακρίνουν ότι η εισροή στελεχών από άλλους χώρους θα ενισχύσει την βαβέλ της πολιτικής της Ν.Δ. και θα αποπροσανατολίσει από τον ουσιαστικό στόχο και επιδιώξεις του γαλάζιου κόμματος. Τώρα μάλλον βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Διότι αν στις εκλογές πάρει μόνο 1 μονάδα παραπάνω ορισμένοι θα αναζητούν νέα εξιλαστήρια θύματα. Και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν βρει από τώρα. Μόνο που δεν υπολογίζουν τους γαλάζιους ψηφοφόρους που γνωρίζουν ότι έχουν τον τελικό λόγο και κρίση και θα δώσουν την απάντηση που αρμόζει. Μήπως θα ισχυριστούν ότι στις 17 Ιουνίου δεν θα ψηφίσουν σωστά;
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου