PYLOS NEWS MESSINIA

Η Πυλία διαμαρτύρεται για τα σχολεία και οι αρμόδιοι τυρβάζουν...

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ !! ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο Κος Κλάδης ότι 5 χρονα παιδάκια από τα γύρω χωριά της Χώρας αναγκάζονται να παραμένουν μέσα στο κρύο και το αγιάζι στα άγρια χαράματα ,για περισσότερο από μία ώρα (έως να ανοίξει το σχολείο ) , (7.00 -8.00 ) διότι το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας αδυνατεί να αλλάξει τα δρομολόγια του .Γνωρίζει ο κος Κλάδης ότι με την κατάργηση των δημοτικών σχολείων πχ. Μεταμόρφωσης τα έξοδα μετακίνησης βαρύνουν τους Γονείς σε δύσκολους οικονομικά καιρούς !!
Αυτά είναι τα προβλήματα της «δωρεάν παιδείας σας »κε Κλάδη και όχι μία νέα συγχώνευση σχολείων ! ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !
*Τη διατήρηση των δυο εξαθέσιων δημοτικών σχολείων στη Χώρα Τριφυλίας, ζητούν γονείς, μαθητές και η τοπική κοινωνία.
Από την περασμένη Πέμπτη το 2ο Δημοτικό σχολείο Χώρας που συγχωνεύεται με το 1ο Δημοτικό, βρίσκεται υπό κατάληψη και χθες αντιπροσωπείες από του συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των δυο σχολείων είχαν συνάντηση με το διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νίκο Κλαδη, ο οποίος έκανε στο Υπουργείο Παιδείας και τη σχετική πρόταση συγχώνευσης των δύο σχολείων.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου