PYLOS NEWS MESSINIA

Σύλληψη οφειλέτη του Δημοσίου για 400.000 ευρώ

Ιδιοκτήτη ελαιοτριβείων στην ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Αριστομένη συνέλαβε χθες το μεσημέρι για οφειλές προς το Δημόσιο το ΣΔΟΕ, ζητώντας και τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν γίνει γνωστά, ο επιχειρηματίας είχε οφειλές προς το Δημόσιο και εισφορές που δεν είχε καταβάλει, ύψους 400.000 ευρώ.
Χθες το μεσημέρι, κλιμάκιο της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος μετέβη στο χωριό όπου δραστηριοποιείται και τον συνέλαβε. Οι οφειλές είχαν καταγραφεί από τη ΔΟΥ Μεσσήνης και πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για πλημμεληματική πράξη.
Αργά το απόγευμα ο οφειλέτης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Καλαμάτας, ο οποίος τον παρέπεμψε για να δικασθεί σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, και μέχρι τότε θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. Πάντως, τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να γίνουν νέες επιχειρήσεις της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, αφού εκκρεμούν κι άλλες τέτοιες υποθέσεις.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου