PYLOS NEWS MESSINIA

Απαγωγές μεταξύ Πακιστανών αναστατώνουν τη Μεσσηνία

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΙΑ ΜΕ 16ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΥΤΡΑ 4.000 ΕΥΡΩ
Επικίνδυνες διαστάσεις λαμβάνουν πλέον τα επεισόδια βίας και απαγωγών στην κοινότητα των Πακιστανών, παράνομων και νόμιμων, που διαμένουν στη Μεσσηνία. Μετά το επεισόδιο απαγωγής Πακιστανού από ομοεθνή του στα τέλη Νοεμβρίου, προχθές συνέβη
άλλο ένα, με πρωταγωνιστές τα ίδια πρόσωπα αλλά σε αντίστροφους ρόλους. Τα θύματα του επεισοδίου του Νοεμβρίου αυτή τη φορά έγιναν δράστες και οι δράστες του Νοεμβρίου μετατράπηκαν σε θύματα.
Το Νοέμβριο
Συγκεκριμένα, στις 30 Νοεμβρίου ομάδα περίπου 10 Πακιστανών εισέβαλε σε σπίτι που διέμεναν 5 ομοεθνείς τους στα Κρεμμύδια του Δήμου Πύλου - Νέστορος. Με χρήση βίας και ξύλινα ρόπαλα αφαίρεσαν 700 ευρώ, ενώ τραυμάτισαν έναν 30χρονο με μαχαίρι στο πόδι. Κατά την αποχώρησή τους απήγαγαν έναν 25χρονο Πακιστανό και διέφυγαν με όχημα.
Την ίδια νύχτα, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία, ζήτησαν από τους συγγενείς του 4.000 ευρώ ως αντάλλαγμα, προκειμένου να απελευθερώσουν τον 25χρονο.
Ο τελευταίος, μετά από δύο ημέρες, βρέθηκε να περιφέρεται εξουθενωμένος στην περιοχή του Βλαχόπουλου. Όπως προέκυψε στη συνέχεια, τον κρατούσαν όμηρο εκεί και τον υπέβαλλαν σε βασανιστήρια, προκειμένου να πάρουν τα λύτρα.
Οι αστυνομικοί τότε συνέλαβαν τρεις Πακιστανούς ως δράστες, ηλικίας 23, 26 και 23 ετών αντίστοιχα, με τις κατηγορίες της αρπαγής, της σύστασης εγκληματικής ομάδας, της ληστείας, της πρόκλησης σωματικών βλαβών, της εκβίασης, της απειλής, της χρήσης παράνομης βίας και της οπλοχρησίας. Η Αστυνομία τότε δεν είχε εντοπίσει τους υπόλοιπους δράστες, ενώ οι τρεις συλληφθέντες κρατούνται προσωρινά.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου