PYLOS NEWS MESSINIA

Ζωντάνεψε...η διευρυμένη ΝΟΔΕ στη Πύλο

Με μεγάλη επιτυχία έγινε εχθές η διευρυμένη ΝΟΔΕ παρουσία του Γραμματέα οργανωτικού του κόμματος Μεσσήνιου Κώστα Ζωντανού στην Πύλο.
Η ιδέα αυτή της Νομαρχιακής της ΝΔ του Νομού ήταν πολύ καλή διότι έδειξε ότι η περιφέρεια σηματοδοτεί την ανάπτυξη για τον τόπο και ότι η πραγματική οικονομία είναι στο πεζοδρόμοι και όχι στα σχέδια που έχουν κάποιο απόφοιτοι οικονομικών πανεπιστημίων που μας έφτασαν εδώ που δυστυχώς είμαστε.
Η ΝΟΔΕ ακολουθώντας τον πρόεδρο της Αντώνη Σαμαρά που γυρνά όλη την Επαρχία, σηματοδοτεί άλλη διάσταση στις συνεδριάσεις με αυτήν την ενέργεια σε όλες τις πόλεις του Νομού Μεσσηνίας που τους βάζει όλους στο παιχνίδι της εξουσίας καθότι όλοι μπορούν να πουν την γνώμη τους χωρίς να πρέπει να έρθουν στην Καλαμάτα που για πολλούς τόσα χρόνια ήταν κάτι δύσκολο μια και η επιστροφή και λόγω της ώρας που τελείωναν αυτές οι συνεδριάσεις ήταν κάτι επίπονο.
Μετά το πέρας της Νομαρχιακής Συνέλευσης Μεσσηνίας της Ν.Δ., η οποία πραγματοποιήθηκε εχθές Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στην Πύλο, ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Κώστας Ζωντανός δήλωσε: «Σήμερα το προεδρείο της ΝΟ.Δ.Ε. με την οργάνωση και τις εισηγήσεις του, αλλά και τα κομματικά στελέχη με την παρουσία και τις τοποθετήσεις τους, έδειξαν με σαφέστατο τρόπο το υψηλό φρόνημα της παράταξης και εξέφρασαν την αγωνία για το μέλλον των Ελλήνων. Οι Μεσσήνιοι γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την ύφεση, την λιτότητα και τους εκβιασμούς δεν μπορούν να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο. Λύση υπάρχει και την έχει αναπτύξει διεξοδικά ο πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς. Το χάραμα έρχεται και μαζί του θα μας βρει η ελπίδα».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου