PYLOS NEWS MESSINIA

Μονάδα μεθαδόνης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Μονάδες μεθαδόνης πρόκειται να λειτουργήσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε νοσοκομεία των πρωτευουσών των νομών και όλα τα στρατιωτικά νοσοκομεία σύμφωνα με όσα προβλέπει ο σχεδιασμός του υπουργείου Υγείας, τις γενικές γραμμές του οποίου έκανε γνωστές πρόσφατα ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος.
Στην Καλαμάτα η διάθεση υποκατάστατων προορίζεται να γίνει από τη μονάδα του ΟΚΑΝΑ που έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει σε προκατασκευασμένη μονάδα η οποία θα εγκατασταθεί σε χώρο που διέθεσε στον οργανισμό το νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, βορειοανατολικά του περίβολου του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Σε πρώτη φάση, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, η διάθεση μεθαδόνης θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου σε 4 νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης από τις ειδικές μονάδες που θα λειτουργήσουν σε αυτά και θα ακολουθήσουν -το αργότερο μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου- άλλα 28 νοσοκομεία στην Αττική, όπου θα τεθούν σε λειτουργία ισάριθμες μονάδες.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου