PYLOS NEWS MESSINIA

Δημοτικοί υπάλληλοι για νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας

Με μεγάλη συμμετοχή των διοικητικών υπαλλήλων του καλλικράτειου Δήμου Πύλου-Νέστορος πραγματοποιήθηκε εχτές το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος της Πύλου συνάντηση με θέμα το νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ). Της συνάντησης προΐστατο ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κος Καφαντάρη Δημήτριος με την αρωγή του Αντιδημάρχου Οικονομικών κο Παναγιώτη Καρβέλα.
Ο νέος ΟΕΥ, που θα αποτελέσει τη «ραχοκοκαλιά» για τη λειτουργία και διάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου μας, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 29 Ιουνίου και αναμένεται να περάσει από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο για σύμφωνη γνώμη στις 1 Αυγούστου. Ο κος Δήμαρχος ενημέρωσε τους υπαλλήλους για την διάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου, τη μεταφορά νέων αρμοδιοτήτων και την ανάληψη νέων καθηκόντων ώστε να είναι εφικτή η προσφορά ενός υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών στους δημότες μας. Επίσης, ζήτησε την συνεργασία των διοικητικών υπαλλήλων στην προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό και την καλύτερη λειτουργικότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Ο κος Δήμαρχος κλείνοντας την συνεδρίαση τόνισε ότι «η έγκυρη προσαρμογή είναι το μεγάλο στοίχημα που θα πρέπει να επιδιώξουμε να το κερδίσουμε με το προσωπικό του Δήμου μας».
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου