PYLOS NEWS MESSINIA

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ Για την παραίτηση Χ. Μαλαπάνη

Δήλωση αμέσως έκανε ο Δ. Δράκος μετά την παραίτηση του Χ. Μαλαπάνη εκπλήσσοντας πολλούς για την άμεση θέση στο θέμα κάτι που τον έχουμε συνηθίσει εμείς στην Μεσσηνία να κάνη τον «κινέζο» σε πολλά άλλα σοβαρά θέματα που αφορούν τόσο την Μεσσηνία αλλά και τον ίδιο! Προσωπικά!
Εντύπωση κάνει η αναφορά του στον συνδυασμό της πλειοψηφίας με τρόπο που δεν καταλαβαίνει σχεδόν κανένας ενώ για τα σοβαρά προβλήματα που έχει ο ίδιος στο συνδυασμό του (Ταγαράς-Φαρλέκας –Σωτηρόπουλος κλπ) που τόσο καιρό είναι όλοι στο κόκκινο δεν λέει τίποτα, καθότι αντί να κάνει αντιπολίτευση το έχει ρίξει στα αγγούρια… κάτι που έχει εξαγριώσει όλους τους Μεσσήνιους αλλά και το κόμμα.
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ «Η παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Χρ. Μαλαπάνη δεν αποτελεί έκπληξη κάτω από τις συνθήκες λειτουργίας της πλειοψηφίας και του περιφερειάρχη.
Αυτό που προεκλογικά εκφράστηκε ως ετερόκλητο πολιτικό σχήμα, ήταν φυσικό επόμενο ως περιφερειακή αρχή, να προσπαθήσει να μετασχηματιστεί ως σύστημα εξουσίας.
Όταν η πολιτική λειτουργία εξελίσσεται σε «ενός ανδρός αρχή» εξουσία, είναι βέβαιο ότι κινείται στα όρια της θεσμικής εκτροπής. Δυστυχώς, για το θεσμό ο κ. Τατούλης επιδεικνύει τέτοια λειτουργία σε πολιτικό και θεσμικό επίπεδο.
Ο πολιτικός κύκλος του κ. Μαλαπάνη στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση έκλεισε.
Ανοίγει όμως ο ασκός του Αιόλου και δυστυχώς πιστεύω, ότι αυτή η παραίτηση είναι μόνο η αρχή, με ό,τι αρνητικό συνεπάγεται για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και την προοπτική της Πελοποννήσου.»
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου