PYLOS NEWS MESSINIA

Τα μαύρα χάλια στο λιμάνι της Πύλου ελέω Ταμείου...

Το χάλι στην Πύλο και συγκεκριμένα στην προκυμαία υπαιτιότητα του λιμενικού ταμείου και του πρόεδρου του Ν. Τζάνε παρουσίασε σε εκτενέστατο ρεπορτάζ της τηλεόρασης BEST ο συνάδελφος από την Πύλο Τάκης Αλεξάκης.
Ο αγαπητός συνάδελφος αναρωτώμενος ο ίδιος όπως και οι περισσότεροι κάτοικοι της Πύλου για την απαξίωση του καλύτερου κομματιού της πόλης τους, μια και δεν μπορεί να επέμβει και εδώ ο δήμος όπως και σε άλλες πόλεις αλλά είναι όλοι στα χέρια και στην «όρεξη» του κ Τζάνε, έχουν εξαγριωθεί αφού η πόλη ιδιαίτερα τώρα και με το ξενοδοχείο Costa navarino έχει μπει σε άλλα στάνταρ, και αυτή η κατάσταση τους απαξιώνει όλους.
Σήμερα πάντως σε συνέντευξη τύπου στην Καλαμάτα ο Δήμαρχος Π. Νίκας έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου αφήνοντας άφωνους όλους, μια και πριν λίγο καιρό τον πέρναγε από του σκυλιού το ….όπως λέει και η σοφή μας παρεμία.
Μάλλον υπάρχει άνωθεν .…εντολή να σιγοντάρει ο Νίκας τον Τζάνε όπως λένε πολλοί σήμερα μια και υπάρχει σενάριο να κατέβει υποψήφιος με την Ντόρα ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου