PYLOS NEWS MESSINIA

Το ΚΗΦΗ στη Χώρα κάνει καλή δουλειά...

Περνούν ευχάριστα και δημιουργικά πρωινά . Συντροφικότητα, φροντίδα και θαλπωρή βρίσκουν οι ηλικιωμένοι οι οποίοι φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ΚΗΦΗ στη Χώρα του Δήμου Νέστορος. Η δομή αυτή παρέχει την δυνατότητα σε άτομα τρίτης ηλικίας να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά πρωινά αντί να μένουν μόνα στο σπίτι τις ώρες που τα νεώτερα μέλη της οικογένειας λείπουν στις δουλειές τους. Στο ΚΗΦΗ οι ώρες περνούν δημιουργικά . Κατά τις ώρες παραμονής τους εκεί (από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι ) οι ηλικιωμένοι μπορούν να λαμβάνουν τα φάρμακά τους ενώ μπορούν να ξεκουραστούν στους χώρους του κτιρίου .
Η συγκεκριμένη δομή αποπνέει μια Ευρωπαϊκή νοοτροπία βελτιώνοντας το επίπεδο ζωής των ατόμων της τρίτης ηλικίας και διευκολύνοντας ουσιαστικά τις εργαζόμενες οικογένειες. Ο Δήμαρχος Νέστορος Τάσος Τσορώνης μάλιστα υπογραμμίζει ότι ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επέκταση των δομών αυτών σε ολόκληρο τον «Καλλικρατικό» Δήμο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι « η Αυτοδιοίκηση δεν είναι ισολογισμός αλλά κοινωνικό περίσσευμα»...
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου