PYLOS NEWS MESSINIA

Σκληρό πολιτικό πόκερ για τα χρίσματα...

Πύλος. Τα πράγματα έχουν ηρεμήσει με την παρουσία στη Μεσσηνία του Αντώνη Σαμαρά. Με διακριτικότητα ο Πρόεδρος της Ν.Δ. περνά τις ολιγοήμερες διακοπές του στο νομό μας, ενώ αφουγκραζόμενος την τοπική κοινωνία της Πύλου αλλά και σε κάποιες επαφές με στελέχη θα πάρει και τις τελικές του αποφάσεις. Ο κ. Σαμαράς σκοπεύει στην ιδιαίτερη πατρίδα του να δώσει την καλύτερη λύση.
Οιχαλία. Βέβαιη θεωρείται η κάθοδος του επιχειρηματία Φίλιππου Μπάμη την Παρασκευή μάλιστα θα έχει και ένα γεύμα γνωριμίας με τους δημοσιογράφους. Η Ελένη Αλειφέρη προχωρά στην στελέχωση του συνδυασμού της. Όλοι είναι stand by για την απόφαση του κόμματος.
Δυτική Μάνη. Δεδομένες οι υποψηφιότητες Γ. Μαραμπέα και Δ. Γιαννημάρα, ενώ οι εξελίξεις στην Καλαμάτα φέρνουν κοντά στη διεκδίκηση και τον Παναγιώτη Μπασάκο.
Τριφυλία. Είναι η περιοχή που προκαλεί πονοκέφαλο και στα δύο κόμματα. Υπάρχει ιδιαιτερότητα αλλά και το μεγάλο γεωγραφικό εύρος. Στο ΠΑΣΟΚ παίζουν Πετρόπουλος και Σωτηρόπουλος ενώ στη Ν.Δ. η γνωστή πλέον τετράδα ενώ μπαίνει στο κόλπο και ο Άλκης Ξύγκας.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου