PYLOS NEWS MESSINIA

Προβληματισμός στελεχών για ενεργοποίηση δικαιωμάτων

Προβληματισμό εκφράζουν στελέχη της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, για το εάν θα προλάβουν να ξεκινήσουν την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων του 2010 μέχρι τις 15 Απριλίου, μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του γεν. γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Κανελλόπουλου, για αλλαγές στη διαδικασία.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ βαθμολογία των φορέων που υπέβαλαν αίτηση για πιστοποίηση - αναγνώριση από το υπουργείο, προκειμένου να αναλάβουν το έργο των ενεργοποιήσεων, στην πρώτη θέση είναι η ΠΑΣΕΓΕΣ με 91 μονάδες, ενώ ο αμέσως επόμενος φορέας έχει 76. Ωστόσο, μέχρι χθες το μεσημέρι στην ΕΑΣ Μεσσηνίας δεν είχε φτάσει καμία ενημέρωση για τις αλλαγές που θα γίνουν στον τρόπο ενεργοποίησης, για το ποιοι παραγωγοί θα πληρώσουν και ποιοι όχι, αλλά και ποιος θα είναι ο τιμοκατάλογος για όσους θα καταβάλουν αντίτιμο.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου