PYLOS NEWS MESSINIA

Καραμανλής-Σαμαράς μαζί στην εορτή της Υπαπαντής

ΜΠΟΡΕΙ να μην εμφανιστεί ο Πρωθυπουργός στην εορτή της Υπαπαντής στην Καλαμάτα, αλλά τελικώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα αφιχθεί ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Μάλιστα εξαιτίας της επίσκεψης του κ. Καραμανλή άλλαξε και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, οπότε θα έρθει ο Αρκάς υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας. Αρχικώς είχε προγραμματιστεί να έρθει ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου. Επειδή όμως το πρωτόκολλο προβλέπει ότι όταν παρίσταται τέως πρωθυπουργός πρέπει η κυβέρνηση να εκπροσωπείται από υπουργό, στην Καλαμάτα θα έρθει ο κ. Ρέππας.
Ουσιαστικά στις 2 Φεβρουαρίου θα βρίσκονται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Σπύρος Κουβέλης και ενδεχομένως η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου. Στην πόλη θα βρίσκεται ακόμη ο τέως υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ αναμένεται να παραβρεθούν και βουλευτές από τους γειτονικούς νομούς. Επίσης θα είναι πα- ρούσα σύσσωμη η ανώτατη ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου