PYLOS NEWS MESSINIA

Πύλος: Τίμησαν την επέτειο της εξόδου του μπρικιού “Άρης”

 Πύλος: Τίμησαν την επέτειο της εξόδου του μπρικιού “Άρης”

Με επισημότητα τιμήθηκε την Τετάρτη η 198η επέτειος της εξόδου του μπρικιού “Άρης” στην Πύλο, από το Δήμο Πύλου – Νέστορος.

Το πρωί στο Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Κάστρο, τελέστηκε δοξολογία και τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Χρήστος Κορομηλάς λοχαγός ΠΖ – διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου – Παράρτημα Καλαμάτας. Λίγο αργότερα οι εκπρόσωποι των φορέων μετέβησαν στα Ηρώα Τσαμαδού, Αναγνωσταρά, Σαχίνη και του φιλέλληνα Σανταρόζα στα νησάκια για την επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

Το πρόγραμμα έκλεισε με δεξίωση στο Δημαρχείο. Στις εκδηλώσεις βρέθηκαν: ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, οι αντιδήμαρχοι Ηλίας Κανάκης, Γιάννης Σαρδέλης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πύλου Ηλίας Γουρνάς, επίσης ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου – Αστυνόμος Β’ Αλέξανδρος Μουρίκης, ο λιμενάρχης Πύλου – αντιπλοίαρχος Χαράλαμπος Ψυχογιός, η προϊσταμένη της Πυροσβεστικής Πύλου – αντιπύραρχος Παγώνα Διονυσοπούλου και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Θεόδωρος Χαραμαράς.

Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου