PYLOS NEWS MESSINIA

Στην Μεσσηνία θα τερματίσει η Λαμπαδηδρομία Αιμοδοτών

aimodosia5Την Κα­λα­μά­τα θα έ­χει ως κα­τά­λη­ξη η 11η Πα­νελ­λή­νια Λαμ­πα­δη­δρο­μί­α Ε­θε­λον­τών Αι­μο­δο­τών, που δι­ορ­γα­νώ­νουν η Πα­νελ­λή­νια Ο­μο­σπον­δί­α Συλ­λό­γων Ε­θε­λον­τών Αι­μο­δο­τών (ΠΟ­ΣΕ­Α), η Ελ­λη­νι­κή Ο­μο­σπον­δί­α Θα­λασ­σαι­μί­ας, το Ε­θνι­κό Κέν­τρο Αι­μο­δο­σί­ας και το Υ­πουρ­γεί­ο Υ­γεί­ας και Κοι­νω­νι­κής Αλ­λη­λεγ­γύ­ης. Η Λαμ­πα­δη­δρο­μί­α θα ξε­κι­νή­σει α­πό το Κα­να­λά­κι του Δή­μου Πάρ­γας στις 18 Αυ­γού­στου και θα κα­τα­λή­ξει, δι­α­τρέ­χον­τας την Ελ­λά­δα, στην Κα­λα­μά­τα στις 4 Ο­κτω­βρί­ου.
Στην Κα­λα­μά­τα, υ­πό την αι­γί­δα του Δή­μου, κα­τά το δι­ά­στη­μα 4 έ­ως 6 Ο­κτω­βρί­ου θα δι­ε­ξα­χθεί η 26η Αμ­φι­κτυ­ο­νί­α των Συλ­λό­γων Ε­θε­λον­τών Αι­μο­δο­τών Ελ­λά­δος.Υ­πεν­θυ­μί­ζε­ται ό­τι ο Δή­μαρ­χος εί­χε κά­νει δε­κτή την πρό­τα­ση να εί­ναι η Κα­λα­μά­τα το πα­νελ­λα­δι­κό ε­πί­κεν­τρο των δρά­σε­ων των ε­θε­λον­τών αι­μο­δο­τών κα­τά την προ­σε­χή πε­ρί­ο­δο, κά­τι που ε­πι­σφρα­γί­σθη­κε κα­τά την ε­πί­σκε­ψη στο Δη­μαρ­χεί­ο την ο­ποί­α πραγ­μα­το­ποί­η­σαν στις 10 Ι­ου­λί­ου ο Χρή­στος Πρω­τό­πα­πας, πρό­ε­δρος της Πα­νελ­λή­νιας Ο­μο­σπον­δί­ας Συλ­λό­γων Ε­θε­λον­τών Αι­μο­δο­τών και ο Λάμ­προς Μπού­κλης, σύμ­βου­λος ποι­ό­τη­τας και ε­ται­ρι­κής κοι­νω­νι­κής ευ­θύ­νης της Ο­μο­σπον­δί­ας, κα­θώς και πε­ρι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος Πε­λο­πον­νή­σου, πα­ρου­σί­α της αν­τι­δη­μάρ­χου Μα­ρί­ας Οι­κο­νο­μά­κου. Το αν­τι­κεί­με­νο της 26ης Αμ­φι­κτυ­ο­νί­ας εί­ναι η α­νά­πτυ­ξη της ε­θε­λον­τι­κής αι­μο­δο­σί­ας και η προ­ώ­θη­ση της ι­δέ­ας δω­ρε­άς ι­στών και ορ­γά­νων σώ­μα­τος.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου