PYLOS NEWS MESSINIA

Τα θέματα Πολεοδομίας στο Δήμο μας...

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών του Δήμου μας στα πλαίσια έναρξης μιας σειράς συζητήσεων που αφορούν την καλύτερη λειτουργία του πολεοδομικού γραφείου της Πύλου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου 2011 στο Δημοτικό Κατάστημα της Πύλου έπειτα από πρωτοβουλία των μελών του Συλλόγου, παρόντων του Αντιδημάρχου, κ.Παναγιώτη Δαρσακλή, της προϊσταμένης της πολεοδομίας, κ. Μαίρη Σταυροπούλου, και μηχανικών του Δήμου μας.
Tα θέματα της συζήτησης αφορούσαν.....την μέχρι πρότινος λειτουργία του πολεοδομικού γραφείου της Πύλου για θέματα που σχετίζονται με την έκδοση αδειών και τον καλύτερο δυνατό τρόπο διεκπεραίωσης νέων υποθέσεων αλλά και παλαιότερων υποθέσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Στόχος της Δημοτικής Αρχής και του Συλλόγου είναι η άρτια λειτουργία της πολεοδομίας της Πύλου με τρόπο που να συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας, παρά την έλλειψη προσωπικού. Προς την κατεύθυνση αυτή, οι μηχανικοί δεσμεύτηκαν να στηρίξουν από την μεριά τους το στελεχιακό δυναμικό που υπάγεται στο πολεοδομικό γραφείο.
Μετά το πέρας της συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, οι δύο πλευρές αναγνώρισαν τις δυνατότητες που διαθέτουν και επιβεβαίωσαν τη διάθεση για προσφορά και τη θέληση για σκληρή δουλειά, ώστε να δημιουργηθεί μια πολεοδομία πρότυπο. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών θα υλοποιηθεί στο ακέραιο, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου