PYLOS NEWS MESSINIA

Και τις επόμενες ημέρες οι μετανάστες στην Αγ. Μαρίνα

Στόχος είναι οι άνθρωποι αυτοί να μεταφερθούν σε οργανωμένη δομή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όσον αφορά σε αυτούς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με δερματική νόσο, η θεραπεία τους γινεται κανονικά και ήδη το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει παραδώσει όλη την απαιτούμενη ποσότητα των φαρμάκων για τον ολοκληρωμένο κύκλο της θεραπείας.
Τέλος, από το Σάββατο κιόλας, με μέριμνα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, έγινε απολύμανση των χώρων του Διοικητηρίου, όπου φιλοξενήθηκαν για το βράδυ της Παρασκευής οι μετανάστες.
Πρωτοβουλία συλλογής βοήθειας για τους πρόσφυγες που περιθάλπονται στην κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο ανέλαβαν το Σωματείο Εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσσηνίας, το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα, το Συνδικάτο Οικοδόμων και ο Σύλλογος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. Ήδη η πρώτη αποστολή έφυγε χθες το απόγευμα για τον Ταΰγετο.
Ανάλογη πρωτοβουλία για συγκέντρωση ειδών βοήθειας έχει αναλάβει και Ν.Ε. Μεσσηνίας της ΝΔ. όποιος επιθυμεί μπορεί να πηγαίνει:
– Έτοιμα συσκευασμένα τρόφιμα– Μπουκαλάκια νερού– Ρούχα– Κουβέρτες- κλινοσκεπάσματα– Παιχνίδια για τα παιδιάστα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ, στην οδό Αριστομένους 41 στην Καλαμάτα, καθημερινά από τις εννέα το πρωί μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι.
Share on Google Plus

About ellinas

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου